Xbox Gift Card 15 USD USA
search

XboX Giftcards US 15 USD

Verkocht door

Key Stash Ltd

Xbox Giftcards US

239 Verkocht!

13,95

XBOX GIFT CARD 15 USD is een digitale code zonder vervaldatum. Zodra je hem hebt gekocht zal de downloadbare code direct verstuurd worden naar je email adres zonder verzendkosten.

Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten

13,95

Product informatie
❗ Houd er rekening mee dat de Xbox Gift Card alleen kan worden gebruikt op Xbox-accounts met dezelfde valuta als de kaart.
 
Munt: USD
 
Platform: Xbox Live
 
Regio: US

Om de meest geweldige content in de Xbox Live Marketplace te kunnen kopen moet jij een tegoed hebben staan op je Xbox Live account. als je deze wilt aanvullen kun je nu heel snel een Xbox Gift Card 15 dollar kopen om direct jouw 15 dollar tegoed op je account te zetten. Deze 15 dollar mag jij uitgeven aan welke content jijzelf leuk lijkt. Je hoeft niet langer meer moeite te doen door te betalen met een credit card: de Xbox Gift Cards die wij leveren zijn de snelste, veiligste en makkelijkste manier van tegoed storten.

 Gebruik je Xbox Gift Card 15 dollar kaart

De Xbox Live Marketplace biedt Xbox Live gebruikers de meest uiteenlopende leuke content te downloaden voor jouw Xbox console. Door digitaal jouw nieuwe game te kopen, is het niet meer nodig om eerst naar de winkel te gaan om je game uit te kiezen, dit kun je allemaal doen vanuit je luie stoel. Naast de nieuwste games vindt jij in de Xbox Live Marketplace ook content zoals films, series en leuke avatars die jij op je profiel kunt gebruiken. Livekaarten.be is een online winkel en wij leveren onze producten uitsluitend online door jou een digitale code te zenden, die jij kunt inwisselen om je tegoed op je account te zetten. Als je op zoek bent naar Xbox Gift Cards duurder dan deze Xbox Gift Card 15 dollar kun je de Xbox Gift Card 50 dollar en de Xbox Gift Card 60 dollar kaarten eens goed bekijken.

Xbox Gift Card 15 dollar kaart kopen 

Je bent maar een paar stappen verwijderd van het ontvangen van jouw Xbox Gift Card 15 dollar. als je deze kaart hebt uitgekozen en meteen wilt kopen, dan moet je de informatie aanvullen en betalen op de manier die jij uitkiest. Al heb je je product betaald wordt jouw code op je beeldscherm getoond en naar je toegemaild. Onze Xbox Gift Cards hebben geen verloop datum dus kies je zelf wanneer je hem activeert.

Zo werkt het

Hoe koop ik XboX Giftcards US 15 USD?

Het kopen van XboX Giftcards US 15 USD van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope XboX Giftcards US 15 USD op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 15,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maand

  € 46,95