PC Operating Software

Sorteer op


PC Besturingssysteem

Windows Besturingssysteem

Het belangrijkste deel van elke PC is het besturingssysteem.

Hier op livekaarten.be ben je daarvoor aan het goede adres! Van de klassieke en meer traditionele lay-out van Windows 7 en de experimentele Windows 8.1, tot de nieuwste en grootste release – Windows 10!

Welk Windows Besturingssysteem je ook wil, wij leveren je de echte Microsoft code, en dat ook nog eens direct!

Deze codes zijn 100% echt en zijn de officiële Windows OS keys van Microsoft. Dus, of je ze nu voor je allereerste PC haalt, of of je gewoon je huidige Windows OS wil upgraden, je hoeft je geen zorgen te maken over activeringsfouten of het niet hebben van de nieuwste beveiliging.

De belangrijkste bouwsteen van elke PC is het besturingssysteem. Hier op Livekaarten.be  kunnen we je daar zonder twijfel mee helpen! Van klassieke tot meer traditionele lay-outs van Windows 7, het experimenterende Windows 8.1 tot aan de nieuwste en beste incarnatie, Windows 10, de keuze is aan jou!

Welke versie je ook kiest, Livekaarten.be zal je een echte Microsoft code bezorgen en je ontvang hem ook nog eens meteen!

Dit zijn 100% echte product keys van Microsoft, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je een foute activatiecode of niet de nieuwste beveiliging-patches krijgt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM