World Of Warcraft

Sorteer op


World of Warcraft

Je vindt op Livekaarten.be meerdere producten voor World of Warcraft, waaronder de World of Warcraft 60 days kaart, de World of Warcraft 120 days kaart en de World of Warcraft Battle Chest, waarmee je alle belangrijke uitbreidingen in een keer aanschaft. Door deze kaarten te gebruiken heb je geen enig gedoe meer met creditcards, en kun je direct genieten van een nieuwe avontuur! Let goed op: deze World of Warcraft kaarten zijn alleen geschikt voor de PC en in de EU.

 World of Warcraft kaarten gebruiken

World of Warcraft is een van de grootste MMORPG in de wereld en speelt zich af in het prachtige Azeroth. Je kunt met vrienden, alleen of met geheel onbekenden de leukste avonturen beleven in deze game. Je voortgang in deze game wordt aangetoond in de vorm van levels. Levels behaal je door zogehete Quests te doen, die je overal vind in deze massieve wereld. World of Warcraft kent 5 continenten: Kalimdor, Eastern Kingdoms, The Outlands, Northrend en Pandaria. Naarmate je level steeds hoger wordt betreedt je deze nieuwe werelden om meer quests te voltooien. Gebruik de World of Warcraft Pre-paid Gamecards om een bepaald aantal dagen een abonnement te nemen op World of Warcraft. Deze kun je zowel gebruiken als nieuwe speler, maar je kunt ook gemakkelijk je abonnement verlengen. Als je de Battle Chest activeert worden er twee nieuwe continenten aan jouw game toegevoegd, dat zijn: The Outlands en Northrend. Je kunt wel even vooruit met deze twee nieuwe continenten!

Koop een World of Warcraft kaart

Heb je je keuze uit een van de kaarten gemaakt en wil je deze direct kopen? Klik dan jouw kaart aan en vul de lijst met gegevens in. Zodra je een betaalmethode gekozen hebt en je betaling is afgerond zal de code direct op je scherm tevoorschijn komen. Ook wordt de code naar je toegemaild. Wissel je code in om direct je product te activeren!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM