Xbox Giftcards EU

Sorteer op


Heb jij een Xbox console en wil je graag aankopen doen in de Xbox Live Marketplace, zonder moeilijk te hoeven doen met creditcards, of wil je een vriend eens goed blij maken? Zo ja dan zijn de Xbox Gift Cards voor jou bedoelt. Deze Gift Cards kun je gebruiken om producten aan te schaffen in de Xbox Live Marketplace, waar je keuze hebt uit duizenden films, games en nog veel meer! Wij verkopen onder andere de Xbox Gift Card 10 euro, de Xbox Gift Card 20 euro en de Xbox Gift Card 50 euro. De Xbox Gift Cards zijn onbeperkt geldig, dus kun je ze zolang bewaren als je wilt.

 Xbox Gift Card EU gebruiken 

Als Xbox gebruiker heb je een ruime keuze aan producten die je zou willen aanschaffen. Je kunt in de Xbox Live Marketplace natuurlijk terecht voor de aller leukste- en nieuwste games, maar ook voor de spannendste films en de mooiste muziek. Jij hebt de volledige keuze waar je je tegoed aan wilt besteden!

Xbox Gift Card EU kopen 

Heb je een keuze gemaakt en wil je direct je kaart kopen? Dat doe je als volgt. Klik de door jou geselecteerde Gift Card aan en vul de lijst aan met jou gegevens. Vervolgens betaal je op de manier die jouw voorkeur heeft, waarna de code meteen op je scherm zal verschijnen en ook naar je mailbox wordt gestuurd. Deze code is direct in te wisselen op je console, maar dit kun je ook doen via de Xbox website. Nu je het hebt ingewisseld is het bijbehorende tegoed beschikbaar op je account. Veel plezier met je nieuwe product!

Let wel goed op: Deze Xbox Gift Cards zijn alleen te gebruiken met een Europees Xbox account. Heb je een Amerikaans Xbox account en wil je een Gift Card aanschaffen? Zie dan de Xbox Gift Cards US.

 

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM