PS4 Games - België

Sorteer op


Pre-Order nu jouw favoriete game om er zeker van te zijn dat jij de game zo snel mogelijk kan spelen. Je koopt pre-orders voor onder andere PS4 heel gemakkelijk op livekaarten.be. Hiervoor hoef je niet naar de winkel te gaan en betalen met een creditcard is ook verleden tijd. Bij ons bestel én ontvang je de game namelijk online waarbij je bij de betaling kan kiezen uit verschillende betaalmethodes.

Op deze pagina staan alle games die over enkele maanden zullen uitkomen waarvan je nu al de Pre-Order kan kopen. Kies bijvoorbeeld voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn + 30 Days Included PS4 als je een echte basketbal fan bent of neem  . Er zit altijd iets voor jou tussen in ons ruime assortiment!

Het bestellen van de games is erg gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je basisgegevens in te vullen en betaling online te voltooien. Zo simpel is het! De game is nu voor je gereserveerd in de vorm van een code, die uiterlijk op de releasedatum naar je toe wordt gestuurd. Deze code kan je op je PlayStation inruilen om de download van de game te laten starten.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM