eSIM

Sorteer op


eSIM: een revolutie in connectiviteit voor reizigers en bedrijven

Wat is eSIM?

Welkom in de wereld van eSIM: de volgende generatie simtechnologie die de manier waarop we verbinding maken verandert. In tegenstelling tot traditionele simkaarten worden eSIM's rechtstreeks in uw apparaat geïntegreerd, waardoor u een wereld van gemak, flexibiliteit en veiligheid binnen handbereik heeft. Met deze digitale simkaart kunt u een mobiel netwerkabonnement activeren zonder dat u een fysieke simkaart nodig heeft, waardoor deze perfect geschikt is voor de moderne reiziger en zakelijke professional.

Als u voortdurend onderweg bent, of het nu voor uw vrije tijd of voor werk is, begrijpt u het gedoe van verbonden blijven. Traditionele SIM-kaarten kunnen dit proces omslachtig en duur maken, vooral als het om roamingkosten of meerdere apparaten gaat. eSIM-technologie spreekt rechtstreeks reizigers, toeristen en zakelijke professionals aan die waarde hechten aan probleemloze connectiviteit, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Belangrijkste kenmerken van eSIM

Gemak: Voorbij zijn de dagen van het wisselen van SIM-kaarten. Activeer uw eSIM met slechts een paar tikken op uw apparaat en u bent klaar om te gaan.

Flexibiliteit: met eSIM's kunt u gemakkelijk schakelen tussen providers en abonnementen, vooral handig om de hoge roamingkosten tijdens het reizen te vermijden.

Beveiliging: Met eSIM's hoeft u geen fysieke simkaart te verliezen of te stelen, wat een nieuw beveiligingsniveau voor uw apparaten biedt.

Waarom kiezen voor eSIM?

Schakel over naar eSIM voor eenvoudige en veilige connectiviteit. Met eSIM:

Voor reizigers: zeg vaarwel tegen hoge roamingkosten. Land in een nieuw land en stap meteen over op een lokaal eSIM-abonnement. Bewaar meerdere eSIM-profielen en schakel over op basis van uw locatie en behoeften, waardoor u tijd en geld bespaart.

Voor bedrijven: beheer moeiteloos meerdere apparaten. Update dataplannen op afstand voor hele wagenparken of individuele apparaten. eSIM biedt gecentraliseerde controle en maakt planwijzigingen eenvoudig.

Voor veiligheid: Geniet van extra bescherming. eSIM's zijn veilig en kunnen op afstand worden uitgeschakeld, waardoor de risico's worden beperkt als uw apparaat kwijtraakt of wordt gestolen.

Kies eSIM en geniet van naadloze, veilige en kosteneffectieve connectiviteit, of u nu op reis bent, een bedrijf beheert of uw gegevens veilig houdt.

Wat u moet weten voordat u een eSIM koopt:

Dekking: controleer of het eSIM-abonnement dekking biedt voor het land dat u bezoekt. Netwerktoegang is afhankelijk van de regio's die in uw abonnement zijn opgenomen.

Apparaatcompatibiliteit: zorg ervoor dat uw apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk hier de compatibiliteitslijst. Als uw apparaat niet in de lijst staat, kan het geen eSIM gebruiken.

Internetverbinding: je hebt een stabiel internet nodig om de eSIM te installeren. Stel het vóór uw reis in, zodat u er direct bij aankomst toegang toe heeft. Let op: Een eSIM kan slechts één keer worden geïnstalleerd en wordt geactiveerd zodra deze is verbonden met een compatibel netwerk.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM