Xbox Game Pass Ultimate

Sorteer op


Xbox Game Pass Ultimate

Krijg direct toegang tot meer dan 100 PC en console games van hoge kwaliteit, plus al de voordelen van Xbox Live Gold voor één laag maandelijks bedrag met het Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap.

Als je momenteel beschikt over een Xbox Live Gold of Game Pass voor de Console of PC, zal de resterende tijd, als die er is, voor een periode van niet meer dan 36 maanden, overgedragen worden naar je Xbox Game Pass Ultimate abonnement.

Het Xbox Game Pass Ultimate abonnement is beschikbaar voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Let op: Een Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap verlengt zichzelf automatisch, tot je hem handmatig stopzet vanuit je Microsoft account.

Belangrijke Features

Geniet van alle voordelen van Xbox Live Gold

Maak deel uit van de beste gemeenschap van gamers op het multiplayer netwerk die de meeste invloed heeft op de game-industrie. Krijg elke maand tot wel 4 gratis games en bespaar tot wel 75% op je aankopen in de Xbox Store.

Geniet van ongelimiteerde toegang tot meer dan 100 high-def games

Met nieuwe game releases elke maand, is er elke dag wel iets nieuws en spannends om te spelen.

Krijg Xbox Exclusives op de release dag

Speel Forza Horizon 4, Gears 5, State of Decay 2, en meer blockbuster Xbox Exclusive games de dag dat ze zijn uitgekomen.

Exclusieve kortingen en aanbiedingen voor leden

Krijg tot wel 20% korting op games in de Xbox Game Pass bibliotheek, naast 10% korting op gerelateerde game add-ons en consumables.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM