PC Games

(985 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PC DLC Expansions

(144 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PC DLC Skins

(2 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

VR Games

(2 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

The Sims Collection

(60 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Als je op zoek bent naar gamecards of games voor op de PC, dan ben je hier op livekaarten.be aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend online, en kunnen jouw daarom de scherpste prijzen aanbieden. Ook hebben wij een ruim assortiment;  kies bijvoorbeeld voor een abonnement van Final fantasy XIV 120 Day Prepaid of koop de Pre-Purchase van de nieuwste uitbreiding van World of Warcaft, World of Warcraft Legion.

Wat kan ik met een pc game card?

Spellen op de PC kan je soms gratis downloaden, maar je hebt dan wel een geldig abonnement nodig om ze te kunnen  spelen. Deze abonnementen, in de vorm van gamecards kan je hier op livekaarten.be gemakkelijk bestellen. Ook de CD Keys van de spellen die je niet gratis kan downloaden zijn hier makkelijk te koop. Als je ze hier bestelt, krijg je de code direct na de betaling zodat je meteen aan het spel kan beginnen. Schaf de gamecards aan voor jezelf, of maak er een vriend of familie mee blij!

PC game cards kopen

Het bestellen van de gamecards is erg eenvoudig. Vul je gegevens in, voltooi de betaling en je bent al klaar! Hierna verschijnt een licentiecode op je scherm en enkele seconden later ook in je mailbox. Deze code moet je bij het spel invoeren zodat je toegang krijgt tot de game. Zodra je de code activeert, gaat je abonnement van start. Je kan hem tussentijds NIET stopzetten. Hij is geldig gedurende het op de Game Card aangegeven aantal dagen, of (afhankelijk van het spel) tot je punten op zijn.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM