PC Games

Sorteer op


Op Livekaarten.be verkopen wij de allerleukste PC games, die jij digitaal kunt aanschaffen. De CD keys worden jou digitaal geleverd, waardoor je direct kunt gaan starten met je nieuwe games. Wij verkopen CD Keys voor Guild Wars 2, en nog veel meer! Neem eens een kijkje rond bij de diverse PC games die wij leveren.

Een CD Key gebruiken 

Door digitaal je games te kopen, is het niet meer nodig om naar de winkel te hollen voor je game! Je kunt vanuit je stoel zo je game kopen en starten met de download. Door de snelle levering via email, hoef jij niet te wachten totdat de postbode jouw game in de bus gooit. Je hebt ‘m namelijk in een paar minuten tot je beschikbaar. Wij verkopen naast nieuwere games ook oudere games, en onderdelen die jij kunt gebruiken voor je game. Koop je product, download hem vervolgens en geniet! Natuurlijk kun je de activeringscode die je bij je aanschaf ontvangt ook aan een vriend van je geven. Erg handig en een leuk cadeautje.

Activeer jouw game

De CD Keys werken als volgt: jij voert de bijbehorende code in op de website van jouw game, om je game te activeren. Zodra je de game hebt geactiveerd kun je deze downloaden en spelen, waar en wanneer jij maar wilt, zolang je hetzelfde account gebruikt waarop je de game hebt geactiveerd.

 PC games kopen

Wil je een van de PC games kopen? Dan vul je de gegevens in, en je voltooid te betaling op een van de betaalmogelijkheden. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw code snel op je scherm getoond. Je krijgt de code ook naar je toegemaild.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM