Amazon

Sorteer op


Amazon Gift Cards

Doe je graag aankopen online, en weet je nog niet precies welk product je wilt? Dan zijn deze Amazon Gift Cards de juiste keuze! Je vindt op Livekaarten.be Amazon Gift Cards met verschillende bedragen, zoals de Amazon Gift Card 50 Dollar en de Amazon Gift Card 100 Dollar. De Cards kun je natuurlijk voor je eigen gebruik aanschaffen, maar ze zijn ook zeer geschikt voor een verjaardag. Zo hoef je niet langer te zoeken naar een geschikt cadeau! Je hebt geen creditcard meer nodig om op Amazon aankopen te doen, door gebruik te maken van deze Amazon Gift Cards. Opgelet: Deze Amazon Gift Cards zijn alleen geschikt voor Amerikaanse Amazon accounts.

Amazon Gift Card gebruiken

Amazon is een gigantische online store met vestigingen over de gehele wereld. Amazon heeft een gigantisch aanbod aan producten die jij online kunt bestellen. Heb je bijvoorbeeld zin om een spannende film te kijken, of luister je liever naar een leuke CD? De keuze is aan jou. Je levert de code simpelweg in op je Amazon account, waarna het tegoed direct wordt gestort. Vind je een bepaald product niet op de Amerikaanse Amazon website? Zoek deze dan op in een andere store. Veel producten kunnen wereldwijd worden verscheept.

Amazon Gift Card bestellen

Ben je er klaar voor om een Amazon Gift Card aan te schaffen? Dat kan als volgt. Je maakt je keuze uit een van de Cards, vervolgens voer je je gegevens in en betaal je op de door jou gekozen betaalmethode. Nadat de betaling is afgerond verschijnt je code op je scherm, en wordt deze ook naar je mailbox verstuurt, mocht je de code per ongeluk wegklikken.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM