Playstation Card BE

(11 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Playstation Card NL

(10 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Playstation Cards USA

(11 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Speel je graag de nieuwste games en wil je een leuk bedrag op je PlayStation account storten, zodat je nog meer aankopen kan doen? Dan ben je op livekaarten.be aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor PlayStation Network Cards met verschillende bedragen. Zo verkopen wij de PlayStation Network Card 40 Euro BE en de PlayStation Network Card 60 Euro BE. Heb je een Nederlands of een Amerikaans account? Dan is de PlayStation Network Card 20 Euro NL of PlayStation Network Card 30 USD misschien wel iets voor jou. De PlayStation Network Card is daarnaast ook een van de makkelijkste manieren om jouw uitgaven in de PlayStation Store te controleren en beheren. Koop de kaart voor jezelf, of maak er een vriend of familie mee blij!

PlayStation Network Card gebruiken

Zodra je de PlayStation Network Card koopt en de bijbehorende code inwisselt, zal het tegoed op je account worden geplaatst zodat je het in de PlayStation Store kan uitgeven aan duizenden verschillende digitale producten. Dit zijn items zoals de nieuwste games, avatars waarmee je je profiel kunt opvrolijken, spannende films die je kunt bekijken en nog veel, veel meer.

PlayStation Network Card kopen

Het bestellen van de PlayStation Network Card is er eenvoudig. Je hoeft alleen maar de benodigde gegevens in te vullen en digitaal te betalen. Zodra de betaling is afgerond verschijnt de code op je scherm en binnen enkele seconden in je mailbox. De code lever je vervolgens in in de PlayStation store, zodat je de weer alle items kan kopen die je wilt.  Zo makkelijk is het!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM