Xbox Live Gold

Sorteer op


Houdt je ervan om lekker games te spelen op je Xbox console, maar ben je wel eens toe aan iets nieuws? Op onze website vindt je een groot aanbod aan Xbox Live Gold kaarten, met ieder een andere periode, zodat jij zelf kunt kiezen hoelang je je Xbox Live Gold abonnement neemt. Als lid van Xbox Live Gold kun je profiteren van kortingen en aanbiedingen in de Xbox Marketplace, maar ook krijg je functies als Games With Gold tot je beschikking. Deze worden hieronder uitgelegd. Let op want als je eenmaal een Xbox Live Gold abonnement bent begonnen, dan kun je geen Xbox Live Gold meer gebruiken voor dat account!

Je Xbox Live Card gebruiken

Je kunt op Livekaarten.be Xbox Live Gold kaarten snel en veilig kopen, en je hebt keuze uit onder andere een abonnement van 1 maand, 12 maanden en 24 maanden. Als Xbox Live Gold lid heb je veel meer functies en mogelijkheden dan met een normaal Xbox Live abonnement. Natuurlijk kun je online gamen, maar je krijgt ook de functies Games With Gold en Deals With Gold tot je beschikking. Hiermee kun jij games downloaden met kortingen die kunnen oplopen tot in de 75% en iedere maand twee games helemaal gratis downloaden! Zo heb je dus altijd iets nieuws te spelen en is je vervelen vrijwel onmogelijk. Dit is nog niet alles. Als je een Xbox One hebt, dan krijg je Smart Watch. Dit programma zoekt voor jou tegenstanders uit die een uitdaging vormen, aan de hand van je speelstijl en je levels. Ben je niet de enige in huis met een Xbox console, dan is Home Gold perfect voor jullie – door Home Gold kun je meerdere accounts op een Xbox Live Gold abonnement hebben afgesloten! Hiermee bespaar je een hoop centen, en je kunt ook elkaars games zelf spelen.

Een Xbox Live Card kopen

Het is heel eenvoudig om je Xbox Live Gold kaart bij ons te kopen. Kies een kaart uit, dan vul je de gegevens bovenaan de pagina in en kies je een betaalmethode. Vlak na je de betaling hebt afgerond zal je code op je beeldscherm tevoorschijn komen en meteen ook naar je mail worden gestuurd. Je kiest zelf wanneer je de digitale code activeert om je abonnement van start te laten gaan!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN UNITED STATES