Playstation Cards USA

Sorteer op


 Jij kunt als je krediet op je Playstation account wilt zetten, gemakkelijk en snel een Playstation Network Card gebruiken. Nooit meer hoef jij je zorgen te maken over teveel uitgeven, en je kunt simpel je limiet toepassen met gebruik van deze kaarten. Let op dat deze Playstation Network Cards alleen geschikt zijn voor Amerikaanse Playstation accounts. Zie voor inspiratie eens de Playstation Network Card 70 USD en de Playstation Network Card 100 USD.

 Hoe werkt een Playstation Network Card

Playstation Plus is de beste plaats waarmee jij als Playstation gebruiker je tijd kunt verduren! Genoeg entertainment via online multiplayer gaming en nog veel meer. Je hoeft nooit meer een credit card te gebruiken om je Playstation producten te betalen! Een goed alternatief is het gebruik van een Playstation Network Card. Geen reden meer om je credit card aan je Playstation account te koppelen, en dus is het gemakkelijk om je uitgaven in de Playstation Store in de gaten te houden. Het activeren van een Playstation Network Card zet een bepaald tegoed op je Playstation account te spenderen in de Playstation Store. Je kunt niet over je tegoed heengaan, dus is er geen gevaar teveel uit te geven! Je hebt keuze uit duizenden digitale producten in de Playstation Store, waaronder de gaafste games, films en avatars. Je kunt je tegoed uitgeven op al je Playstation consoles waaronder je PS3, PS4 en je PS Vita.

Koop een Playstation Network Card 

Ooit moest je naar de winkel hollen om een Playstation Network Card te kopen. Tegenwoordig is dit veel gemakkelijker door de snelle levering via internet. Wij leveren jou op Livekaarten.be digitale codes, zodat je niet meer naar buiten hoeft te gaan om je kaart te bemachtigen. Kies een van de Playstation Network Cards, vul de benodigde gegevens in en betaal om je code te ontvangen! Het is een snelle, gemakkelijke en een zeer veilige manier om je krediet aan de vullen.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM