PlayStation Plus Essential BE

Sorteer op


Speel je graag op de Playstation en wil je je Playstation Plus abonnement starten of verlengen? Op Livekaarten.be vindt je PSN Plus BE kaarten met ieder een andere periode. Zo leveren wij onder andere de PSN Plus BE 90 dagen kaart en de PSN Plus BE 365 dagen kaart.

Voordelen van Playstation Plus BE 

Als je op je Playstation 4 online multiplayer games wilt spelen, heb je een Playstation Plus abonnement nodig. Met gebruik van een PSN Plus kaart kun je dit abonnement van start laten gaan of verlengen, zodat je met je vrienden en geheel onbekenden online kunt spelen, wanneer je wilt en zolang je abonnement loopt. Je krijgt als Playstation Plus lid de mogelijkheid om iedere maand twee gratis games te downloaden, die voor altijd in jouw bezit zijn en speelbaar zijn zolang je een abonnement op Playstation Plus hebt. Ook kun je met de optie ‘Share play’ games van vrienden spelen, en doorgaan waar zij gestopt zijn. Profiteer van exclusieve kortingen in de Playstation Store op de gaafste games en uitbreiding, en sla je games eenvoudig op in de cloud! Zo kun je op ieder moment, waar je ook bent toegang krijgen tot je eerdere save files.

 Koop een Playstation Plus BE kaart

Ben je overtuigd en wil je een PSN Plus BE kaart kopen? Dan klik je de juiste kaart aan en vul je je gegevens bovenaan de pagina in. Meteen nadat je betaald hebt zal je de code te zien krijgen, en wordt deze ook naar je mail verzonden, mocht je de code per ongeluk kwijtraken. Je kunt je code direct inwisselen op je console of op de Playstation website, om je product te activeren!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM