Playstation Plus 365 dagen BE
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Playstation Plus 365 dagen BE

1060

verkocht!

Playstation Plus 365 dagen BE

59,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

59,95

p/s

Aantal

€ 59,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Plus 365 dagen BE

Playstation Plus 365 dagen BE

Wil jij op je Playstation 4 online kunnen gamen met vrienden? Wil je daarbij ook profiteren van mooie aanbiedingen? Dan kun je met gebruik van de Playstation Plus 365 dagen BE kaart een jaar lang gebruik maken van alles dat Playstation Plus te bieden heeft. Je kunt op Livekaarten.be meerdere Playstation Plus kaarten kopen waarmee je een periode lid wordt van Playstation Plus. Kijk voor andere tijdsduren ook eens naar de Playstation Plus 90 dagen BE kaart en de Playstation Plus 180 dagen BE kaart. Jij kiest zelf wanneer je je product activeert.

 Gebruik je Playstation Plus 365 dagen BE kaart

Playstation Plus maakt het mogelijk voor Playstation 4 gamers om de online functies te kunnen gebruiken. Ook krijg je toegang tot een aantal functies. Zo kun je met de optie Share Play games uitwisselen tussen jou en je vrienden. Speel games zonder deze te hebben! Ideaal als je eens wilt testen of een game wel echt iets voor jou is. Als lid van Playstation Plus profiteer je ook nog eens van mooie aanbiedingen te vinden in de Playstation Store. Iedere maand worden er een aantal games gratis aangeboden die jij kunt downloaden. Speel deze games waar en wanneer je maar wilt als je een geldig Playstation Plus abonnement hebt geactiveerd. Is een vriend van je binnekort jarig? Doe hem een Playstation Plus kaart cadeau! Je vriend kan zelf bepalen waaraan hij zijn tegoed besteedt.

Playstation Plus 365 dagen BE kaart kopen 

Wil je direct de Playstation Plus 365 dagen BE kaart kopen, of wellicht een van de andere Playstation Plus kaarten? Dit kun je doen door een keuze te maken uit de beschikbare kaarten en vervolgens te betalen op een van de beschikbare manieren. Als je de betaling hebt voltooid dan zal in enkele ogenblikken jouw code tevoorschijn komen op je beelscherm. Ook wordt je code naar je toegemaild.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.