PlayStation Plus Essential NL

Sorteer op


Wil jij graag je Playstation Plus abonnement verlengen of starten? Zo ja, dan zou je eens ons aanbod aan Playstation Plus kaarten bekijken. Het is heel gemakkelijk om met deze kaarten je Playstation Plus te activeren, en ook nog eens heel snel, door onze levering die wij digitaal doen. Omdat wij diverse Playstation Plus kaarten leveren met ieder een andere tijdsduur, kun jij zelf uitkiezen voor hoelang je je abonnement wilt afsluiten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Playstation Plus 90 dagen NL en de Playstation Plus 365 dagen NL kaarten. Hiermee activeer je voor 3 maanden of 1 jaar lang je Playstation Plus abonnement. Wees opgelet bij het bestellen van je Playstation Plus kaart dat je de goede selecteert. Deze Playstation Plus kaarten zijn alleen geschikt voor Nederlandse Playstation accounts.

De voordelen van Playstation Plus

Jij krijgt als Playstation Plus lid niet alleen toegang tot online functies, maar je profiteert ook van een heleboel kortingen & aanbiedingen in de Playstation Store. Zo kun je de leukste games aanschaffen voor een mooie prijs, en krijg je fikse kortingen op game uitbreidingen! Jij krijgt als Playstation Plus lid iedere maand de kans om een aantal games gratis en voor niets te downloaden. Als je deze hebt gedownload is hij van jou, en kun je hem spelen zolang jij je Playstation Plus abonnement hebt lopen. Weet je nog niet zeker of een game iets voor jou is? Vraag dan aan een vriend of je zijn game eens mag proberen via Share Play. Jij kunt dan doorspelen waar je vriend is geindigd. Hier zijn geen enkele kosten aan verbonden!

 Playstation Plus NL kaart kopen

Heb je een Playstation Plus kaart kunnen kiezen, en wil je deze dan direct kopen? Je moet dan een gewenste kaart selecteren en de gegevens invullen die worden opgevraagd. Kies vervolgens een betaalmethode en voltooi de betaling. Als dit is gedaan dan wordt jouw code op je scherm vertoond en ook naar je mail gestuurd. Jij kunt je code inleveren om je abonnement te activeren!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM