Xbox Giftcards US

Sorteer op


Ben jij de trotste bezitter van een Amerikaans Xbox Live account en zou je wel eens je tegoed willen aanvullen? Met de Xbox Gift Cards US, kun jij een keuze maken uit de verschillende kaarten met verschillende bedragen tegoed. Wij leveren Xbox Gift Cards met prijzen varierend van 10 tot wel 100 dollar. Voordat je je Xbox Gift Card afrekent, let er dan wel op of je de goede kaart hebt geselecteerd. Deze Xbox Gift Cards zijn alleen geschikt voor Amerikaanse Xbox accounts.

 Wat kun je met een Xbox Gift Card US doen?

 Met jouw nieuwe tegoed op je Xbox Live account kun je in de Xbox live Marketplace diverse soorten content kopen. Je vindt hier ook de allernieuwste games te koop voor alle Xbox consoles. Met jouw tegoed koop je snel en gemakkelijk games, waarna je ze moet downloaden en direct kunt gaan spelen. Je hoeft niet eens meer uit huis te gaan om je nieuwe game in huis te halen. Je vindt in de Xbox Live Marketplace naast games ook content als leuke films, uitbreidingen voor je games enzovoort. Nooit meer zal je je kunnen vervelen! Wij verkopen voor Amerikaanse Xbox accounts Xbox Gift Cards met onder andere een waarde van 25 dollar, 60 dollar en 100 dollar. Naast het kopen voor eigen gebruik dienen ze ook als leuke geschenken voor je familie of vrienden.

Je Xbox Gift Card US kopen

Al wil je een van deze Xbox Gift Cards US kopen, dan selecteer je de kaart met de juiste waarde en je vult de opgevraagde informatie in. Vervolgens kies je een betaal methode die je wilt gebruiken. Zodra jij de betaling hebt voltooid zullen wij de digitale code naar je mail toesturen en op je scherm tevoorschijn halen. Je kunt vervolgens meteen je code op je console of op de Xbox website inwisselen om je tegoed te storten!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM