PlayStation Plus Premium

(9 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Extra

(9 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential BE

(4 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential NL

(3 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential USA

(4 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Wil je graag PlayStation Plus een keer uitproberen? Dan ben je hier op Livekaarten.be aan het juiste adres. Betalen met een creditkaart en naar de winkel gaan is niet meer nodig; verschillende betaalmethodes zijn mogelijk en de code verschijnt direct op je scherm na de betaling. Het assortiment is daarbij ook erg groot; je kan kiezen uit verschillende periodes voor verschillende landen. De landen waar je uit kan kiezen zijn België, Nederland en de Verenigde Staten. De nationaliteit van jouw account moet overeenkomen met het abonnement dat je koopt. Kies bijvoorbeeld voor PlayStation Plus 90 dagen BE als je een Belgisch account hebt en wilt kijken of PlayStation Plus bij je past. Wil je je abonnement liever verlengen met een jaar? Kies dan voor PlayStation Plus 365 BE, zodat je weer 365 dagen lang kan genieten.

Over PlayStation Plus

Met PlayStation Plus is het mogelijk voor PlayStation 4 gamers om online functies te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een aantal andere functies, bijvoorbeeld de optie Share Play. Hiermee kun je games uitwisselen tussen jou en je vrienden, zodat je nog meer verschillende games kunt spelen zonder dat je ze hoeft te kopen. Ideaal als je eens wilt testen of een game wel echt iets voor jou is. Maar dat is niet het enige, er wordt ook elke maand een selectie PlayStation games aangeboden die je gratis kan downloaden. De opties zijn eindeloos met PlayStation Plus!

PlayStation Plus kopen

Het bestellen van een PlayStation Plus is erg gemakkelijk. Eerst maak je een keuze uit de beschikbare kaarten. Vervolgens vul je daar je gegevens in en kies je een van de beschikbare betaalmethodes. Na de betaling zal de code direct op je scherm getoond worden. Lever de code in op je Playstation om meteen van start te kunnen gaan.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM