Playstation Card NL

Sorteer op


Als jij een Playstation console hebt zou je zeker wel eens een product kopen in de Playstation Store? Heb je geen credit card, of wil je deze liever niet gebruiken? Dan zou een van onze beschikbare Playstation Network Cards wel eens een goede oplossing zijn. Je kunt gebruik maken van een Playstation Network Card om snel, veilig en gemakkelijk een bedrag op je Playstation account te zetten. Je zit nergens aan vast, en alle aankopen die jij doet zijn voor altijd in jouw bezit. Door onze snelle levering die wij digitaal doen kun jij binnen minuten weer aan de slag. Als je een vriend wilt blijmaken met een Playstation Network Card hoef je hem alleen maar de digitale code te overhandigen! Deze kan hij inleveren waar, wanneer en waarvoor hij zelf wilt. Je kunt het nieuwe tegoed gebruiken om een van de duizenden producten in de Playstation Store te kopen. Wees goed opgelet bij het betalen van je kaart dat je de goede kiest. Deze Playstation Network Cards zijn namelijk alleen geschikt voor Nederlandse Playstation accounts. Klik eens hier om de Playstation Network Card 20 euro NL en de Playstation Network Card 80 euro NL te bekijken.

 Gebruik je Playstation Network Card

Door een Playstation Network Card te gebruiken, is het niet meer nodig om te betalen met een credit card. Dit bespaart je een hoop geld, omdat je je uitgaven beter dan ooit in de hand hebt. Koop met je tegoed in de Playstation Store content zoals spannende actiefilms en de nieuwste games. Door het grote aanbod, is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden.

Playstation Network Card NL kopen

Heb je een Playstation Network Card gekozen, en wil je hem direct kopen? Je bent binnen een aantal easy stappen klaar. Eerst selecteer je de gewenste kaart en vervolgens voltooi je de betaling. Zodra je dit hebt gedaan, zal je de code snel op je scherm zien verschijnen. Ook zal je code naar je worden toegemaild, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM