Playstation Network Card   20 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

Playstation Network Card 20 euro NL

25

verkocht!

Playstation Network Card   20 euro NL

20,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

20,95

p/s

Aantal

€ 20,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Network Card 20 euro NL

Playstation Network Card 20 euro NL

Je moet om content te kunnen aanschaffen in de Playstation store je tegoed op je Playstation account hebben aangevuld. Jij kunt dit doen door een Playstation Network 20 euro NL kaart in te wisselen. Met deze kaart zet je 20 euro tegoed op je Playstation account, die jij kunt gebruiken om diverse aankopen te doen in de Playstation Store. Door onze snelle digitale levering, zal jij binnen enkele ogenblikken er klaar voor zijn om te gaan shoppen. De Playstation Network Card is in te ruilen wanneer je zelf wilt. Ook zeer geschikt als een verjaardagscadeau, zo kan de jarige zelf bepalen waaraan zij het tegoed besteden in de Playstation Store. Om een Playstation Network kaart te kopen met een hogere waarde zou je eens kunnen kijken bij de Playstation Network Card 50 euro NL en de Playstation Network Card 100 euro NL.

 Gebruik je Playstation Network kaart

Als je zonder een credit card te hoeven gebruiken wilt shoppen in de Playstation Store dan zou je gebruik kunnen maken van een Playstation Network Card. Jij kunt meteen je nieuwe tegoed spenderen aan diverse soorten content beschikbaar in de Playstation Store, waar je producten vindt als games, films, series en muziek. Natuurlijk kun je zelf kiezen waar je je geld aan wilt spenderen. Ga meteen aan de slag of wacht even af totdat je een mooi prijsje vindt. Je kunt deze Playstation Network Cards NL alleen gebruiken op een Nederlands Playstation account, dus als je een Belgisch account hebt kun je bij de Playstation Cards BE een kijkje nemen.

 Playstation Network 20 euro NL kaart kopen

Zodra je een keuze hebt kunnen maken kun je je kaart meteen kopen, door hem te selecteren, de opgevraagde gegevens in te vullen en vervolgens te betalen. Heb je de betaling al voltooid zal snel jouw code tevoorschijn komen op je beeldscherm en naar je worden toegemaild.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.