Playstation Network Card 30 USD

Verkocht door

Key Stash Ltd

Playstation Cards USA

1098 Verkocht!

28,95

Required
Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Platform: PlayStation Network 
Regio: US

LET OP: Playstation-inwisselcodes worden vertegenwoordigd door LAND en kunnen alleen worden ingewisseld via overeenkomstige accounts. Zorg ervoor dat je de juiste selectie hebt gemaakt in verband met je spelaccount. Bij het indienen van de betaling is restitutie NIET mogelijk.

Een PlayStation Network Card 30 USD kaart gebruiken is de snelste en veiligste manier om je uitgaven te controleren in de Playstation Store. Door de 30 dollar aan tegoed die je met deze kaart stort, kun je niet over je tegoed heengaan. Je voert geen credit card gegevens in, dus incassos zijn niet mogelijk. Zodra je de PlayStation Network Card 30 USD kaart hebt ingewisseld heb je 30 dollar die je kunt uitgeven in de Playstation Store aan de leukste games, de spannendste films, de mooiste muziek en nog veel, veel meer. Playstation consoles als de PSP, Playstation 3, Playstation 4 en PS Vita kunnen allemaal gebruik maken van de PlayStation Network Card 30 USD kaart.

Gebruik je PlayStation Network Card 30 USD kaart

De Playstation Network Cards helpt jou om je koopgedrag in de gaten te houden zonder een credit card te hoeven toevoegen aan je Playstation account. zo is het niet mogelijk om over je tegoed te gaan, omdat ze simpelweg niet meer kunnen afschrijven. Zodra je de PlayStation Network Card 40 USD kaart koopt en de bijbehorende code inwisselt, zal het tegoed op je account worden geplaatst om uit te geven in de Playstation Store aan duizenden verschillende digitale producten. In de Playstation Store koop je de nieuwste games, avatars waarmee je je profiel kunt opvrolijken, spannende series om te bekijken en nog veel meer. Jij kunt je nieuwe tegoed spenderen op haast alle Playstation consoles, waaronder de Playstation 3, Playstation 4 en PS Vita.

PlayStation Network Card 30 USD kaart kopen

Het is kopen van de PlayStation Network Card 30 USD kaart is erg makkelijk. Je vult simpelweg de benodigde gegevens in en je betaalt digitaal snel je kaart. Wanneer je de betaling hebt afgerond zal jouw digitale code worden getoond op je beeldscherm. Wij sturen ook de code naar je toe via een email waarin de link naar de code zich bevindt. Als je nog meer tegoed wilt storten op je Playstation account, klik je de volgende links aan om naar deze kaarten te kijken: PlayStation Network Card 70 USDPlayStation Network Card 100 USD.

Zo werkt het

Hoe koop ik Playstation Network Card 30 USD?

Het kopen van Playstation Network Card 30 USD van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Playstation Network Card 30 USD op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  € 10,25
 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Maand Abonnement

  € 39,49