PlayStation Plus Essential 3 Months BE

PlayStation Plus Essential BE

2623 Verkocht!

€ 24,99

27,95

Required
Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Platform: PlayStationNetwork 
Regio: Belgium

Opmerking: dit product is een PlayStation Network-kaart die je kunt gebruiken om te kopen PLAYSTATION PLUS ESSENTIAL 3 MONTHS BE.

PlayStation inwisselcodes horen bij een LAND en kunnen alleen ingewisseld worden via de overeenkomstige accounts. Ben er zeker van dat je de juiste hebt geselecteerd in combinatie met je gaming account. Na de betaling is terugbetaling NIET mogelijk.

Als jij graag eens wilt uitproberen of Playstation Plus iets voor jou is, dan kun je kiezen voor de Playstation Plus ESSENTIAL 3 MONTHS BE kaart. Door gebruik je maken van deze Playstation Plus ESSENTIAL 3 MONTHS BE kaart kun jij 3 maanden lang genieten van alles dat Playstation Plus te bieden heeft. Je kunt op Livekaarten.be meerdere Playstation Plus kaarten kopen, waarmee je voor een bepaalde periode een abonnement neemt op Playstation Plus. Kijk eens naar de Playstation Plus 365 dagen BE kaart en de Playstation Plus 730 dagen BE kaart als je voor een langere periode gebruik wilt maken van Playstation Plus. Wees opgelet: Deze kaarten zijn BE en alleen geschikt voor Belgisch Playstation accounts. Heb jij een Nederlands Playstation account, kijk dan even bij de PSN Plus NL kaarten.

 Gebruik je Playstation Plus ESSENTIAL 3 MONTHS BE kaart

Als lid van Playstation Plus kun jij op je Playstation 4 online games spelen. Wil je een game spelen die jij niet in bezit hebt? Vraag een vriend of je zijn game mag spelen via de functie Share Play. Dit maakt het mogelijk om vrienden games te laten spelen via jouw game, als zij die game niet zelf hebben. Jij krijgt als Playstation Plus abonnee elke maand een selectie games, die jij gratis in de Playstation Store kunt downloaden. Deze games zijn in jouw bezit en te spelen zolang je een geldig Playstation Plus abonnement hebt lopen.

 Playstation Plus ESSENTIAL 3 MONTHS BE kaart kopen

Ben je zover en wil je de Playstation Plus ESSENTIAL 3 MONTHS BE kaart of een van de andere PSN kaarten kopen? Zodra je jouw kaart hebt betaald ontvang je hem direct en kun je gelijk aan de slag gaan. Maak een keuze uit de beschikbare PSN Plus BE kaarten en vul vervolgens de opgevraagd gegevens volledig in. Betaal op een van de beschikbare betaalmethodes. Heb je de betaling voltooid, dan zal jouw code binnen ogenblikken op je beeldscherm en in je mailbox verschijnen.

 

Zo werkt het

Hoe koop ik PlayStation Plus Essential 3 Months BE?

Het kopen van PlayStation Plus Essential 3 Months BE van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope PlayStation Plus Essential 3 Months BE op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  € 10,25
 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Maand Abonnement

  € 39,49