Call of duty black ops 3
search

Call of Duty: Black Ops 3 voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

162 Verkocht!

62,25

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 voor PC is een digitale code zonder vervaldatum. Zodra je hem hebt gekocht zal de downloadbare code direct verstuurd worden naar je email adres zonder verzendkosten.

Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten

62,25

Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: Worldwide

Welkom in de duistere en verdraaide wereld van Call of Duty: Black Ops 3. Een nieuw ras van Black Ops soldaten is ontstaan en de grens tussen onze menselijkheid en de technologie die we hebben gecreëerd om voorop te blijven vervaagt en de geavanceerde militaire robotica definiëren de oorlogvoering.

De drie unieke spelmodes: Campaign, Multiplayer en Zombies, van Call of Duty: Black Ops 3 voorziet fans van de meest ambitieuze en diepe Call of Duty ooit! Campaign is ontworpen als een co-op game en kan met tot wel 4 spelers tegelijk online gespeeld worden, maar je kan er ook voor kiezen om het als een filmische solo sensatie-rit te spelen. De multiplayer van de game zal de meest diepe, meest beloonde en meest boeiende van heel de franchise zijn, met nieuwe manieren om een rang om hoog te gaan, aanpassingen te maken en nieuwe wapens voor de strijd. Zombies levert een gloednieuwe ervaring met zijn eigen specifieke verhaal.

Je kunt Call of Duty: Black Ops 3 helemaal online spelen en voor de eerst keer ooit heeft elk aanbod zijn eigen speler XP en progressie systeem. De titel zorgt voor een ongekend niveau van innovatie, inclusief verbazingwekkende omgevingen, nooit eerder ervaren wapens en vaardigheden en de komst van een nieuw, verbeterd en vloeiend bewegingssysteem. Dit alles wordt tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die speciaal gemaakt is voor deze game. Het bevat nieuwe AI en animatie systemen en graphics die de lat hoger legt voor de Call of Duty fans van deze door critici toegejuichte serie met de allernieuwste verlichtingssystemen en visuele effecten.

HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN BLACK OPS:

Ga met Call of Duty: Black Ops 3 mee naar een toekomst waar biotechnologie een nieuwe soort Black Ops soldaat heeft gecreëerd. Als speler ben je nu tijdens je gevecht voor altijd verbonden aan je intelligence grid en aan je collega soldaten.  De wereld is meer verdeeld dan ooit, maar in deze elite ploeg zitten zowel vrouwen als mannen. Beide hebben hun vermogen versterkt door sneller, sterker en slimmer te vechten. Elke soldaat zal moeilijke keuzes moeten  maken en duistere plekken moeten bezoeken in dit boeiende en ruige verhaal.

EEN CALL OF DUTY CAMPAIGN ALS NOOIT TEVOREN

Doordat je bij de campaign de mogelijkheid hebt om coöperatief te spelen met tot wel 4 spelen verhoogt Treyach de Call of Duty sociale game ervaring. Hierbij heb je natuurlijk wel dezelfde gevecht-geteste netwerk infrastructuur en sociale systemen die de wereldbekende Multiplayer en Zombie game ondersteunt. Het is ontworpen voor co-op en heerspeelbaarheid en gedurende de game zullen spelers de epische en filmische gameplay momenten tegenkomen waar Call of Duty bekend om staat. Nieuwe open-area en arena-style gameplay elementen zijn gemaakt zodat spelers het spel telkens met een andere strategie kunnen benaderen. Daarbij is elk spel nu compleet aanpasbaar; van loadouts tot wapens en van mogelijkheden tot outfits. Met het volledige progressiesysteem en een gepersonaliseerde wapenuitrusting kun je pronken met je prestaties die voor een steeds veranderende campaign ervaring zorgen.

MAAK JE MAAR KLAAR VOOR EEN NÓG BETERE MULTIPLAYER

Tryarch begint met Black Ops 3 aan een nieuw momentum dat gebaseerd is op het chain-movement systeem dat spelers met finesse door hun omgeving laat bewegen.  Hierbij kun je gebruik maken van sprongen met stuwkrachten, glijden en het behouden van capaciteiten in al deze combinaties terwijl je voortdurend controle over je wapens hebt. Nieuwe wapens zijn speciaal ontworpen voor dit nieuwe bewegingssysteem, waardoor je als speler voortaan succesvol kunt zijn in het uitvoeren van traditionele bewegingen, manoeuvres en geavanceerde tactieken.

De mutliplayer van Black Ops 3 introduceert ook een nieuw Specials personage systeem dat spelers de mogelijkheid geeft om een rang omhoog te gaan en wapens en een strijdgeharde mogelijkheid van een specifiek personage te leren beheersen. Door deze toevoeging aan het Traditionele Wapen XP progressie systeem heb je als speler  in Black Ops 3 drie verschillende manieren om een rang omhoog te gaan. 

NEEM HET OP TEGEN DE DODEN IN EEN GLOEDNIEUW HORRORVERHAAL

Natuurlijk is geen enkele Treyarch titel compleet zonder een Zombie mogelijkheid – en volledige game-ervaring met zijn eigen aparte verhaallijn. De Zombies mode van Black Ops 3 is de meest meeslepende en ambitieuze Call of Duty Zombies tot nu toe. Het heel een progressie systeem dat volledig gebaseerd is op XP met de diepte en herspeelbaarheid die de Zombie fans verwachten van de welbekende mode.

Call of Duty: Black Ops 3 kopen

Volg de volgend 3 stappen om Call of Duty: Black Ops 3 te bestellen.

 1. Vul je basisgegevens in
 2. Kies een betaalmethode
 3. Voltooi de betaling

En dat was het al! De activatiecode verschijnt hierna direct op je scherm en binnen enkele minuten ook in je mailbox. Op deze manier kun je je code waar en wanneer je maar wil inleveren. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe spel!

Systeem Vereisten

Minimale CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB

Opslag: 60 GB beschikbare ruimte

Sound Card: DirectX Compatible

Zo werkt het

Hoe koop ik Call of Duty: Black Ops 3 voor PC?

Het kopen van Call of Duty: Black Ops 3 voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Call of Duty: Black Ops 3 voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 15,49
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maand

  € 46,95