Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: WORLDWIDE

Met Call of Duty: Ghosts neemt één van de grootste entertainment franchise aller tijd een enorme stap voorwaarts. Het nieuwe hoofdstuk van de Call of Duty franchise bevat namelijk nieuwe dynamiek. Spelers staan hier aan de andere kant van een kreupele natie, waarbij ze niet vechten voor vrijheid of gelijkheid, maar simpelweg om te overleven.

Deze nieuwe Call of Duty ervaring wordt mede gevormd door de nieuwe next-gen engine van deze franchise. Dit levert prachtige levels van onderdompeling en prestaties, waarbij het ook nog eens de snelheid en vloeibaarheid behoudt van 60 frames-per-seconde. Dit is zo bij alle platforms.

Single Player Campaign

De grenzen van Amerika en de evenwicht van de wereldmacht is tien jaar na een verwoestende massa gebeurtenis voorgoed veranderd.  De mysterieuze groep  “Ghosts” is het enige wat over is van de Special Operations Force van deze natie.  Zij nemen het op tegen een nieuwe en technologisch superieure wereldmacht.

Een geheel nieuw Call of Duty Universum: voor de eerste keer ooit zal je in Call of Duty: Ghosts de rol van de underdog aannemen.  Als speler ben je in de minderheid en kansloos en zal je een gevallen natie terug moeten krijgen in een intens en persoonlijk verhaal. Je zult een geheel nieuwe cast van personages leren kennen en locaties bezoeken in een wereld die nog nooit eerder is voorgekomen in Call of Duty®.

Multiplayer

Maak niet alleen een klasse in Call of Duty: Ghosts, maak, voor de eerste keer in de franchise, een soldaat. Het fysieke uiterlijk van je soldaat kun je in het nieuwe Create-A-Soldier systeem volledig aanpassen naar jou smaak. Verander het hoofd, lichaamstype, headgear en uiterlijk, en voor de eerste keer ooit  in een Call of Duty Game ® kun je ook het geslacht kiezen! Je hebt de keuze uit meer dan 20,000 verschillende combinaties wat dit personagesysteem de meest flexibele in de hele Call of Duty geschiedenis maakt.

Nieuwe dynamische mappen zijn de evolutie van de mutliplayer. Ze hebben interactieve elementen en door spelers getriggerde gebeurtenissen die de omgeving tijdens het gevecht veranderen. Het landschap kan ook verschuift worden zodat je je tactiek of strategie genoodzaakt bent te veranderen.

Tactische bewegingen van spelers worden in Call of Duty: Ghosts geïntroduceerd. Het nieuwe leansysteem zorgt ervoor dat je voortaan kunt leanen rondom obstakels zonder dat het knop combinaties toevoegt of  dat je je schuilplaats hoeft te verlaten. Door het nieuwe mantling systeem kun je vloeiende bewegingen over objecten maken terwijl je je nog steeds je momentum behoudt. Gebruik de “knee slide” bijvoorbeeld als natuurlijke overgang van sprinten naar liggen.

Call of Duty: Ghosts bevat meer dan 20 NIEUWE Kill Streaks zoals the Help Scout, Juggernaut Maniac, the ODIN Strike  en the Vulture. Je kunt zelfs je waakhond Riley uit de singleplayer campaign meenemen zodat hij je kan helpen en vijanden aan kan vallen. Daarbij zijn er meer den 30 NIEUWE wapens, inclusief een spiksplinternieuwe wapen klasse: Marksman Rifles.

Call of Duty: Ghosts kopen

Wil je Call of Duty: Ghosts meteen in huis hebben? Volg dan de volgende drie stappen en je kunt meteen aan je nieuwe spel beginnen.

 1. Vul je gegevens in
 2. Kies een gewenste betaalmethode
 3. Voltooi de betaling

Hierna verschijnt de activatiecode direct op je scherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox zodat je een kopie hebt. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe spel!

Systeem Vereisten

Minimale CALL OF DUTY: GHOSTS systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

Processor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870

DirectX?: 11.0 Compatible video card or equivalent

Hard Drive: 40 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Call of Duty: Ghosts voor PC?

Het kopen van Call of Duty: Ghosts voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Call of Duty: Ghosts voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  $ 11,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand Abonnement

  $ 40,49