assassins creed 3
search

Assassins Creed 3 voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

250 Verkocht!

13,95

ASSASSINS CREED 3 voor PC is een digitale code zonder vervaldatum. Zodra je hem hebt gekocht zal de downloadbare code direct verstuurd worden naar je email adres zonder verzendkosten.

Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten

13,95

Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: UPLAY

Regio: Worldwide

In Assassin’s Creed III, een third-person actie-avonturen game nemen spelers de rol aan van een moordenaar die jacht maakt op de overblijfselen van de oude Tempel orde, die op opzichtige wijze verborgen is tegen de achtergrond van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. In totaal is Assassin Creed III de vijfde release van de Assassin’s Creed franchise, maar de allereerste die veel gebruik maakt van vuurwapens. Features zijn onder andere: een link naar het moderne Desmond Miles personage van de vorige games, een geheel nieuwe Assassin personage, gameplay verspreid over tientallen jaren, nieuwe en terugkerende wapens, marine bestrijding, nieuwe fysica, weer systemen en animatie en een intense multiplayer met nieuwe personages.

Een Nieuwe Moordenaar, Een Nieuwe Wereld

1775, de Amerikaanse Kolonies: Een dappere jongere krijger vecht om zijn vaderland te redden, Wat echter begint als een strijd over grondgebied verandert al snel in een ongelofelijke reis die hem zal veranderen in een Master-Assassin, die het lot van de pasgeboren natie, de Amerikaanse Kolonies, voor altijd zal veranderen.

In Assassin’s Creed 3 speel jij Connor, een krijgerszoon van een Britse vader en een Indiaanse moeder. De kolonies zijn steeds dichter bij een revolutie maar jij wijd je leven aan de vrijheid van je stam en zult de vonk worden die de revolutie in vlam zet. Jouw kruistocht zal leiden tot bloed doordrenkte slagvelden, drukke straten, gevaarlijke wildernissen  en stormachtige zeeën. Niet alleen zal je getuige zijn van de geschiedenis, jij zal het vormen! Ervaar de verborgen waarheid achter de meest belangrijke oorlog van de geschiedenis: de Amerikaanse Revolutie.  Maak gebruik van dodelijke nieuwe wapens en vaardigheden en ervaar de verbluffende realistische wereld die door Ubisoft-AnvilNext gecreëerd is, een nieuwe engine die gaming herdefinieert. Welkom bij het nieuwe hoofdstuk van de onvergetelijke Assassin’s saga!

Belangrijke Game Features

Een nieuwe Master-Assassin – Ontketen je roofinstincten, stalk je vijanden en verwoest ze met je nieuwe wapens zoals de tomahawks, touwdarts, vuurwapens en veel meer!

Ontbrand het vuur van de Revolutie – vecht van Lexington tot de Bunker Hill. Jij bent Connor, een Indiaanse moordenaar en de hoogstopgeleide Master Assassin van Amerika. Start de revolutie door achter de schermen samen te werken met historische iconen zoals Benjamin Franklin, George Washington en meer!

Verken een mooie, nieuwe wereld – Achtervolg je vijanden door immense omgevingen; van drukke stadstraten, tot aan de verste uithoeken van de Amerikaanse grens en door bloed doordrenkte slagvelden.

Een Prachtig nieuw Design – Ervaar de kracht van de nieuwe engine die speciaal voor Assassin’s Creed III ontworpen is: Ubisoft-AnvilNext. Revolutionaire natuurkunde, weersystemen en animatie zorgen voor ongekend realisme en het nieuwe vechtsysteem levert nóg intensere en spannendere gevechten dan ooit tevoren!

Verover de zeeën – neem controle over je eigen marine oorlogsschip en stuur je vijanden naar een waterig graf.

een intense multiplayer – het befaamde multiplayer systeem is terug met een groot aantal verbeteringen, zoals: gloednieuwe personages, modes en kaarten die voor de meest boeiende online ervaring ooit zullen zorgen.

Assassin’s Creed III kopen

Het is heel eenvoudig om Assassin’s Creed III aan te schaffen. Je hoeft alleen maar even alle benodigde gegevens hierboven in te vullen en de gewenste betaalmethode te kiezen. Voltooi ten slotte de betaling en je zult jouw digitale code direct ontvangen. De code zal namelijk meteen op je scherm verschijnen en binnen enkele minuten ook in je mailbox. Zo kun je hem wanneer je mar wilt gebruiken. Verzilver de digitale code om de download te starten! Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe spel!

Systeem Vereisten

Minimale ASSASSINS CREED 3 systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8

Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E8200 of 2.66 GHz AMD Athlon II X4 620

RAM: 2 GB

Hard Drive:17 GB

Video Card: AMD Radeon HD 4850 / 5000 / 6000 / 7000 series NVIDIA GeForce 8800 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 series Laptop versies van deze kaarten kunnen werken, maar ze worde niet ondersteund. Deze chipsets zijn de enige die zeker bij dit spel zullen werken.

Een UPlay account is vereist

Zo werkt het

Hoe koop ik Assassins Creed 3 voor PC?

Het kopen van Assassins Creed 3 voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Assassins Creed 3 voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN BELGIUM
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 15,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maand

  € 46,95