Xbox Gift Card 70 EUR
search

Xbox Gift Card 70 Euro

Verkocht door

Key Stash Ltd

Xbox Giftcards EU

1625 Verkocht!

65,95

Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

❗ Houd er rekening mee dat de Xbox Gift Card alleen kan worden gebruikt op Xbox-accounts met dezelfde valuta als de kaart.

Valuta: EUR

Platform: XboxLive

Regio: EU

Heb jij een Xbox console, en ben je op zoek naar een Xbox Gift Card, waarmee je zonder gebruik van een creditcard tegoed kunt storten op je Xbox account? Je vindt op Livekaarten.be verschillende Xbox Gift Cards, die je in een aantal minuten in ontvangst kunt nemen. Als je een van deze Xbox Gift Cards koopt, kun je direct aan de slag gaan in de Xbox Store. Omdat wij een online winkel zijn en dus onze producten digitaal leveren, heb jij als klant meteen na de betaling je product om te activeren! Koop deze Xbox Gift Card 70 euro om 70 euro tegoed op je Europese Xbox account te storten. Naast de Xbox Gift Cards voor Europese accounts verkopen wij ook Amerikaanse Xbox Gift Card, met de waarde in dollars. Natuurlijk kun je iemand ook een Xbox Gift Card cadeau doen. Zo kan diegene zelf bepalen wanneer hij zijn kaart activeert, welke content hij vervolgens koopt en wanneer hij het gebruikt. Zie voor goedkopere of juist duurde Xbox Gift Cards eens de Xbox Gift Card 20 euro of de Xbox Gift Card 75 euro.

 Gebruik je Xbox Gift Card 

Als jij je aangekochte Xbox Gift Card inruilt op je Xbox console om je tegoed op je Xbox account te storten, kun je er meteen na activeren gebruik van maken. Het is niet langer meer nodig om aankopen in de Xbox Store te doen met een credit card als je gebruik maakt van een Xbox Gift Card. In een handomdraai heb je jouw content aangeschaft, en kun je direct je product downloaden. In de Xbox Store vindt je van alles. Of je nu een leuke film wilt bekijken, een aantal leuke avatars wilt downloaden om je profiel te kleuren of toch de nieuwste game wilt kopen: Jij hebt de volledige keuze uit duizenden producten.

 Xbox Gift Card 70 euro kopen

Wil je de Xbox Gift Card 70 euro of een van de andere Xbox Gift Cards nu meteen kopen? Dan kies je de gewenste kaart, en je vult de benodigde gegevens in. Zodra je een betaalmethode hebt gekozen en hebt betaald, zal binnen enkele ogenblikken jouw code op je scherm vertoond worden. Je code wordt ook meteen naar te toegemaild.

Zo werkt het

Hoe koop ik Xbox Gift Card 70 Euro?

Het kopen van Xbox Gift Card 70 Euro van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Xbox Gift Card 70 Euro op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 13,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maand

  € 42,95