Xbox Live Gold 1 maand
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Xbox Live Gold 1 maand

1917

verkocht!

Xbox Live Gold 1 maand

13,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

13,95

p/s

Aantal

€ 8,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 13,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Live Gold 1 maand

Xbox Live Gold 1 maand

Xbox Live Gold 1 maand 

Ben jij in bezit van een Xbox console en zou je graag een abonnement op Xbox Live Gold nemen? Op Livekaarten.be vindt je verschillende Xbox Live Gold kaarten met ieder een ander tijdsduur. Je hebt de kaart binnen minuten gekocht & geactiveerd door onze snelle levering. Zo kun je met deze kaart een maand lang genieten van alles dat Xbox Live Gold te bieden heeft! Liever voor een langere tijd een abonnement afsluiten? Bekijk dan is de Xbox Live Gold 3 maanden en de Xbox Live Gold 7 maanden kaarten.

 Gebruik je Xbox Live Gold 1 maand kaart

Als lid van Xbox Live Gold profiteer je van exclusieve kortingen en de mooiste aanbiedingen, maar heb je ook toegang tot speciale functies. Zo kun je iedere maand twee gratis games downloaden doormiddel van Games with Gold. Zo bespaar je jezelf een flinke geldsom als je regelmatig games koopt. Met de optie Deals with Gold krijg je als lid kortingen op content in de Xbox Store tot maarliefst 75% van de originele prijs. Leden met een Xbox One krijgen zelfs nog meer functies. Voor de Xbox One zijn er de functies Home Gold en Smart Watch. Door Home Gold kun je als gezin gebruik maken van een Xbox Live Gold abonnement. Tijdens het online gamen zoekt Smart Watch degelijke tegenstanders met dezelfde skills als jij. Dit zorgt ervoor dat een match altijd spannend blijft!

 Xbox Live Gold 1 maand kopen

Heb je je gewenste kaart uitgezocht en wil je deze direct kopen? Vul dan de benodigde gegevens in en betaal op de manier die jij wilt. Meteen na de betaling ontvang je van ons de bijbehorende code op je scherm, en deze sturen wij ook naar je mail toe. Je kunt jouw code inwisselen op de Xbox website of op je Xbox console om het abonnement te starten. Veel plezier gewenst met Xbox Live Gold!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.