Windows 7 pro (32-64bit OEM)
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Windows 7 pro (32-64bit OEM)

110

verkocht!

Windows 7 pro (32-64bit OEM)

14,49

p/s

€ 70

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

14,49

p/s

€ 70

Aantal

€ 14,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 14,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Windows 7 pro (32-64bit OEM)

Windows 7 pro (32-64bit OEM)

Wij van Livekaarten.be focussen ons vooral op het verkopen van Games, uitbreidingen en Gift Cards waarmee jij jouw game ervaring optimaliseert. Daarnaast hebben wij ook een categorie opgesteld met software pakketten, die geschikt zijn voor systemen als jouw Mac, Smartphone of PC. Op deze pagina zie je het Windows 7 software pakket. Lees gauw verder, en kom alles te weten over dit besturingssysteem van Microsoft. Ook eens een Microsoft Office pakket bekijken? Klik dan hier. Zie ons gehele aanbod aan software door hier te klikken.

Over Windows 7 Professional

In tegenstelling tot voorgaande besturingssystemen van ontwikkelaar Microsoft focust Windows 7 zich op het optimaliseren en verbeteren van bestaande opties. Er zijn een heleboel programma’s van het pakket verwijderd, waaronder Windows Mail en Windows Movie Maker. Wil jij deze programma’s graag gebruiken? Dan kun je het Windows Essentials pakket installeren. Deze is volledig gratis en meteen te gebruiken. Er zijn daarnaast ook een boel nieuwe functies toegevoegd. Zo is er betere ondersteuning voor de multitouch optie, betere handschrift herkenning en DirectAccess. Ook heeft de taakbalk een flinke upgrade gekregen. Het is overzichtelijker dan ooit en handig in gebruik.

Windows 7 Professional kopen

Heb je een keuze gemaakt en wil je jouw software pakket aanschaffen? Dan doe je dit als volgt. Wij vragen jou eerst om het gewenste pakket uit te kiezen, alle gegevens via bovenstaand venster in te vullen en een betaalmethode te selecteren. Zodra de betaling is gelukt ontvang jij via de mail en in je browser de digitale activatie code. Deze kun jij via de Microsoft website verzilveren, en je kunt meteen je installatie starten.

 

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.