The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

15

verkocht!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

6,25

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

6,25

p/s

Aantal

€ 9,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 6,25

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

BELANGRIJK: Dit item is downloadbare content.

Deze inhoud vereist het basisspel The Sims ™ 3 als je het wilt spelen.

The Sims 3 – Movie Stuff DLC

Maak je maar klaar voor alle glitter en glamour van Hollywood met The Sims ™ 3 Movie Stuff, vol met unieke verhalen, aparte decorthema’s met meubilair en kleding geïnspireerd door iconische film genres. Vertel verhalen van gemaskerde boeven, cowboys (en cowgirls) met behulp van een grote variatie aan items, van een griezelige crypt tot een cowboy hoed. Laat je inspireren en creeër spannende horrorverhalen. Kleed je Sims als silver screen legends en tover je stad om tot Tinseltown!

Mode

Jouw Sim zal er werkelijk super uit zien - of hij nou een do-gooder met een cape is of een snode über-schurk -  in diverse strakke, over-the-top kostuums. Kies er bijvoorbeeld voor om je Sims te veranderen in Super Justice Lama!

Laat je buren schrikken met kostuums die zo griezelig zijn, dat het juist grappig is! Kies uit gotische kleding met macabere kleuren zoals zwart en donkerrood. Features zoals prominente stiksels en een heleboel rafels en scheuren maken je net-uit-het-graf-opgestaan look helemaal compleet.

Tijd voor een nieuwe outfit! Laat je Sim eruit zien alsof hij net uit een bar uit het stoffige Wilden Westen komt wandelen dankzij broeken met franjes, sierlijke Victoriaanse jurken en kekke gilets.

Nieuwe kapsels, hoeden en helmen

Maak de filmsterrenlook van je Sims helemaal compleet door toevoeging van verbluffende hoofddeksels en kapsels. Je hebt o.a keuze uit een gevleugelde heldenhelm, een vakkundig Gothic kapsel en een spookachtige sluier. Je Sim zal dus helemaal klaar zijn voor zijn close-up.

Decor

Tover het huis van je Sim om in dat van een echte Westerse Cowboy of –girl. Antieke meubels zoals houten kaptafels en knusse schommelstoelen zullen de wereld van je Sims dat extra vleugje westernstijl meegeven.

Je kunt er ook voor kiezen om een onderkomen of schuilplaatste te creëren voor je gemaskerde held -  of juist zijn aartsvijand - en richt het in zoals jij dat wilt! Alle voorwerpen, zoals standbeelden en aandenkens, zijn gebaseerd op de meest geweldige superheldenfilms. Bang dat de identiteit van je superhelden-Sim bekend wordt? Dan kan hij zelfs zijn geheime identiteit behouden in de nieuwe unieke telefoondouche!

Jaag je Sims de stuipen op het lijf… maar wél met flair! Je zult een verschrikkelijk goede tijd hebben bij het inrichten van het huis van je Sims met griezeldecoraties zoals enge boekenkasten, potten vol mysterieuze dinge en zelfs een spinnenweb deur.

The Sims 3 – Movie Stuff DLC kopen

Volg de volgende stappen en je zult The Sims 3 – Movie Stuff DLC binnen no time in huis hebben! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen, de gewenste betaalmethode kiezen en de betaling op de door jou gekozen manier voltooien. That’s it! De code zal hierna direct op je scherm verschijnen. Ook wordt hij naar je emailadres gestuurd, zodat je altijd een kopie bij de hand hebt.

 

SYSTEEM VEREISTEN

OS: Windows XP (Service Pack 2) of Windows Vista (Service Pack 1)

Processor: (XP) 2.0 GHz P4 processor of gelijkwaardige; (Vista) 2.4 GHz P4 processor of gelijkwaardige

Geheugen: (XP) 1 GB; (Vista) 1.5 GB

Graphics: 128 MB Video Card met support voor Pixel Shader 2.0

DirectX®:

Hard Drive: Minstens 6.5 GB hard drive ruimte met minimaal 1 GB extra ruimte voor custom content

Geluid:

Built-in Graphics:

Intel Integrated Chipset, GMA X3000 of meer.

2.6 GHz Pentium D CPU, of 1.8 GHz Core 2 Duo, of gelijkwaardige

0.5 GB extra RAM

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.