PlayStation Plus 90 dagen NL
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

PSN Plus 90 dagen NL

20

verkocht!

PlayStation Plus 90 dagen NL

25,49

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

25,49

p/s

Aantal

€ 25,49

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Plus 90 dagen NL

PSN Plus 90 dagen NL

Je bent op Livekaarten.be aan het juiste adres als je op zoek bent naar Playstation Plus kaarten. Als jij graag eens wilt uitproberen of Playstation Plus iets voor jou is, dan kun je kiezen voor de Playstation Plus 90 dagen NL kaart. Met een Playstation Plus kaart kun je snel en gemakkelijk je abonnement op Playstation Plus verlengen. Je kunt op Livekaarten.be meerdere Playstation Plus kaarten kopen, waarmee je voor een bepaalde periode een abonnement neemt op Playstation Plus. Kijk voor andere tijdsduren ook eens naar de Playstation Plus 180 dagen BE kaart en de Playstation Plus 365 dagen BE kaart.

Gebruik je Playstation Plus 90 dagen NL kaart

Playstation Plus maakt het mogelijk voor Playstation 4 gamers om de online functies te kunnen gebruiken. Je kunt met een abonnement op Playstation Plus ook profiteren van vele functies en kortingen, die gratis gebruikers niet hebben. Vraag een vriend of je zijn game mag spelen via de functie Share Play. Dit maakt het mogelijk om vrienden games te laten spelen via jouw game, als zij die game niet zelf hebben. Ook worden er elke maand een selectie Playstation games aangeboden die voor die periode gratis te downloaden zijn. Deze kun jij spelen zolang je wilt, zolang je maar een actief abonnement hebt op Playstation Plus!

 Playstation Plus 90 dagen NL kaart kopen

Wil je de Playstation Plus 90 dagen NL kaart of een van de andere playstation plus nl kaarten direct kopen? Dan selecteer je de kaart die je wilt kopen en vul je je gegevens in, vervolgens kies je een betaalmethode en rond de betaling af. Door onze snelle levering zal jij je bijbehorende code binnen minuten ontvangen op je beeldscherm en in je mailbox. veel plezier gewenst met je abonnement!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.