Best Verkocht

Sorteer op


Op Livekaarten.be verdelen wij alle games en game- onderdelen netjes in categorieën. Op deze pagina vind je ons aanbod aan Best verkochte Playstation, Xbox en game kaarten. De codes van deze producten leveren wij digitaal – via email, en je krijgt ‘m ook in je scherm te zien na betaling. Jij kunt vervolgens je digitale code inwisselen op de betreffende website of op jouw console. Hoe betaal je? Dat is volledig aan jou! Wij hebben meerdere betaalmogelijkheden. Credit cards zijn niet meer benodigd. Blijf lekker thuis en koop je content op Livekaarten.be!

 Onze best verkochte producten

Wij hebben in deze categorie al onze best verkochte abonnementen, Gift Cards en tegoed kaarten op een rijtje gezet. Zo kun je met onze Xbox Live Gold kaarten voor een periode van 3 of 12 maanden lang genieten van Xbox Live Gold. Xbox Live Gold heeft meer voordelen dan een normaal Xbox Live abonnement, en natuurlijk kun je ook online gamen. Jij kunt een abonnement op Playstation Plus nemen voor een periode van 90 dagen en 365 dagen. Deze twee codes zijn alleen geschikt voor Belgische Playstation accounts! Bekijk de verschillende Gift Cards. Misschien vind je wel een leuk bedrag dat je meteen wilt storten!

Een product kopen 

Jij koopt op Livekaarten.be veilig en snel jouw content. Meteen nadat jij betaald hebt, ontvang je van ons een digitale code. Deze is in te leveren, op bijvoorbeeld de Xbox website, en je tegoed / abonnement is gestart! Om een kaart te kopen, moet je alleen even jouw gegevens invullen, en een keuze uit de betaalmethodes maken.