Battlefield 4 PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Battlefield 4 PC

34

verkocht!

Battlefield 4 PC

10,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

10,95

p/s

Aantal

€ 12,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 10,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Battlefield 4 PC

Battlefield 4 PC

Ga volledig op in de glorieuze chaos van de totale oorlog in Battlefield 4! Op livekaarten.be kun jij deze game voor de PC aanschaffen. Wij leveren de game in de vorm van een Digital Game Code, die je vanuit je browser koopt, meteen kunt activeren zodat je binnen no time je gewenste spel al kan spelen. Jij kiest zelf hoe je betaalt – zo heb je geen onnodig gedoe met credit cards. Je kan de game natuurlijk voor je zelf kopen, maar wat ook leuk is; het als cadeau aan iemand anders geven. Alles is mogelijk!

Over Battlefield 4

In Battlefield 4, het nieuwste deel in de toonaangevende actiereeks, vervaagt de grens tussen spel en glorie. Dankzij de geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite 3 engine beleef je met Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische speelervaring. Verwoest gebouwen die de vijand beschermen of leidt een aanval vanaf een boot, tank of vliegtuig. Jij krijgt de vrijheid om jouw sterke punten uit te spelen, zodat je je een weg naar de overwinning kan banen. Naast de kenmerkende multiplayer is er ook de intense en dramatische campagne. Dit begint wanneer Amerikaanse VIP’s uit Shanghai moeten worden geëvacueerd. Volg de strijd van je team en probeer weer thuis te komen.

Hoe koop je Battlefield 4?

Wij hebben het afrekenen van Battlefield 4 voor de PC zo eenvoudig mogelijk gehouden. Het enige wat we van je vragen, is; de gewenste game te selecteren, alle gegevens hierboven in te voeren en een betaalmethode te kiezen. Reken hiermee het bedrag  af en je ontvangt de code direct op je scherm. Deze code zal overigens ook binnen enkele seconden in je mailbox verschijnen, zodat je er altijd bij kan. Check ook eens Battlefield I en Call of Duty Infinite Warfare als je op zoek bent naar andere spannende actiegames.

Minimale specificatie nodig:
OS: Windows Vista SP2 32-bit
Processor (AMD): Athlon X2 2.8 GHz
Processor (Intel): Core 2 Duo 2.4 GHz
Geheugen: 4 GB
Hard Drive: 30 GB
Graphics card (AMD): AMD Radeon HD 3870
Graphics card (NVIDIA): Nvidia GeForce 8800 GT
Graphics memory: 512 MB

 

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.