Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

321

verkocht!

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

24,95

p/s

€ 25,99

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

24,95

p/s

€ 25,99

Aantal

€ 24,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 24,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

Speel jij graag Final Fantasy XIV en wil je je abonnement verlengen, of begin je net aan de game? Door gebruik te maken van de Final Fantasy XIV 60 dagen Prepaid kaart kun je weer 2 maanden langer genieten van je favoriete game. Je kunt deze kaart ook gebruiken voor de game Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PC. Dit spel zit niet inbegrepen bij deze prepaid kaart. Koop je liever een andere Game Card? Zie dan eens de World of Warcraft 120 days kaart en de FIFA 2200 Points kaart.

Gebruik je Final Fantasy XIV 60 dagen Prepaid kaart

Je kunt je abonnement verlengen door de Final Fantasy XIV 60 dagen Prepaid kaart in te wisselen, zodat je weer even door kunt spelen. A Realm Reborn is een van de nieuwere delen in de Final Fantasy reeks. Het spel speelt zich af in het land Eorzea dat bekend staat om de vele kristallen die verspreid zijn over het land. Het buurland, keizerrijk Garlean, bouwt een groot leger op om Eorzea te veroveren om de kristallen in handen te krijgen. De commandant van het leger wil de maan op het land laten storten. De inwoners van Eorzea komen achter deze plannen en roepen tevergeefs de hulp van de goden in. De eeuwenoude Bahamut komt uit de maan en terroriseert het land Eorzea. Een magiër stuurt vier helden in een rift, waar ze wachten tot de strijd gaat beginnen. Jij probeert met één van deze helden de planeet te redden.

 Final Fantasy XIV 60 dagen Prepaid kaart kopen

Heb je je keuze gemaakt, en ben klaar om je Final Fantasy XIV 60 dagen Prepaid kaart te kopen? Dit is heel eenvoudig, en je hebt binnen enkele minuten je code in ontvangst. Je selecteert de gewenste kaart en je vult je gegevens in. Vervolgens betaal je op een van de beschikbare methodes. Zodra je de betaling hebt afgerond, zal de code op je scherm tevoorschijn komen, en wordt ook naar je toegemaild. Lever de code in om twee maanden lang weer te genieten van Final Fantasy XIV!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.