Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

LET OP: 56 DAGEN XBOX LIVE IS EEN TRAIL CODE WAARMEE JE DE VOORDELEN VAN ONLINE GAMING KAN ERVAREN. DEZE CODE KAN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN ALS JE NOG GEEN XBOX LIVE GOLD ABONNEMENT HEBT OF HEBT GEHAD. INDIEN DIT WEL HET GEVAL IS WERKT DE 56 DAGEN CODE NIET!

Op Livekaarten.be kun je terecht voor verschillende Xbox Live en Xbox Live Gold kaarten met ieder een andere tijdsduur. Als je Xbox Live voor een langere periode wilt gebruiken, dan is deze kaart een uitstekende keuze. Kijk voor kaarten met een kortere of juist langere tijdsduur eens naar de Xbox Live kaart 1 maand en de Xbox Live kaart 7 maanden.

 Gebruik je Xbox Live 56 dagen kaart

Wanneer je een abonnement hebt op Xbox Live kun je met zowel vrienden als geheel onbekenden over de hele wereld online games spelen. Hiervoor moet je betalen, want je hebt geen toegang tot online met een gratis Xbox account. Om een Xbox Live Gold abonnement te starten kun je gebruik maken van de Xbox Live 56 dagen kaart. Hiermee neem je een abonnement van twee maanden op Xbox Live, en zo kun je zien of Xbox Live je bevalt. Wil je het meeste uit je Xbox halen? Dan is een abonnement op Xbox Live Gold misschien iets voor jou. Naast de multiplayer functies krijg je als Xbox Live Gold lid ook exclusieve kortingen op content en profiteer je van leuke aanbiedingen. Wees opgelet: Als je eenmaal een Xbox Live Gold kaart hebt gebruikt, is het NIET meer mogelijk om een normale Xbox Live kaart op dit account te gebruiken.

 Xbox Live 56 dagen kaart kopen

Een Xbox Live kaart kopen gaat heel gemakkelijk. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag! Om een kaart te kopen, selecteer je de gewenste kaart en vul je de opgevraagde gegevens in. Vervolgens kies je een betaalmethode en betaal je, waarna je code direct in je browser getoond zal worden. De code wordt voor de zekerheid ook naar je toegemaild.

Zo werkt het

Hoe koop ik Xbox Live 4x14 dagen?

Het kopen van Xbox Live 4x14 dagen van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Xbox Live 4x14 dagen op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x