Wreckateer Xbox 360
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Wreckateer Xbox 360

58

verkocht!

Wreckateer Xbox 360

3,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

3,95

p/s

Aantal

€ 9,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 3,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Wreckateer Xbox 360

Wreckateer Xbox 360

Ben je een gamer die houdt van leuke puzzels maken in een leuke sfeer? Op Livekaarten.be leveren wij de Xbox Digital Game Code voor Wreckateer op de Xbox 360. Deze game speelt zich af in een fantasie wereld waarbij jij als speler deel uit maakt van een sloopteam, waarbij je verschillende soorten gebouwen moet vernietigen door met gebruik van de Kinect motion sensor objecten te gooien en te richten op de doelwitten. Wreckateer voor de Xbox 360 is een erg leuke en vermakelijke game om met het hele gezin te spelen. De game maakt gebruik van Kinect, wat extra plezier zal opleveren! Naast Wreckateer leveren wij meerdere Xbox Digital Game Codes. Houdt je bijvoorbeeld van een spannende racegame, of sla je liever vijanden tot moes? Neem eens een kijkje bij Forza Motorsport 5 voor de Xbox One en Mortal Kombat X voor de Xbox One.

Over Wreckateer

Jij bent de nieuwste werknemer van het Wreck & Tinker vernietigings bedrijf, en je bent ingehuurd om verschillende kastelen en andere gebouwen die zijn overlopen door goblins te slopen. Je krijgt als wapen een ballista waarmee je diverse projectielen kunt werpen, zodat je zoveel mogelijk gebouwen met de grond gelijk maakt. Zodra je klaar bent om te vuren, houdt je de Kinect joystick naar achter en geef je een zwaai naar voren als je je projectiel wilt afvuren. Dikke pret voor het hele gezin!

 Wreckateer Xbox 360 kopen

Wil je Wreckateer of een van de andere beschikbare Xbox Digital Game Cards kopen? Dan vul je de benodigde gegevens in, en betaal je op een van de beschikbare methodes. Is je betaling afgerond? Dan verschijnt binnen enkele minuten jouw code op je beeldscherm, en wordt de code ook naar je mail adres gestuurd. Je kunt je nieuwe code inwisselen om je game te activeren en te downloaden. Veel plezier met vernietigen!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.