Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Ben je een gamer die houdt van leuke puzzels maken in een leuke sfeer? Op Livekaarten.be leveren wij de Xbox Digital Game Code voor Wreckateer op de Xbox 360. Deze game speelt zich af in een fantasie wereld waarbij jij als speler deel uit maakt van een sloopteam, waarbij je verschillende soorten gebouwen moet vernietigen door met gebruik van de Kinect motion sensor objecten te gooien en te richten op de doelwitten. Wreckateer voor de Xbox 360 is een erg leuke en vermakelijke game om met het hele gezin te spelen. De game maakt gebruik van Kinect, wat extra plezier zal opleveren! Naast Wreckateer leveren wij meerdere Xbox Digital Game Codes. Houdt je bijvoorbeeld van een spannende racegame, of sla je liever vijanden tot moes? Neem eens een kijkje bij Forza Motorsport 5 voor de Xbox One en Mortal Kombat X voor de Xbox One.

Over Wreckateer

Jij bent de nieuwste werknemer van het Wreck & Tinker vernietigings bedrijf, en je bent ingehuurd om verschillende kastelen en andere gebouwen die zijn overlopen door goblins te slopen. Je krijgt als wapen een ballista waarmee je diverse projectielen kunt werpen, zodat je zoveel mogelijk gebouwen met de grond gelijk maakt. Zodra je klaar bent om te vuren, houdt je de Kinect joystick naar achter en geef je een zwaai naar voren als je je projectiel wilt afvuren. Dikke pret voor het hele gezin!

 Wreckateer Xbox 360 kopen

Wil je Wreckateer of een van de andere beschikbare Xbox Digital Game Cards kopen? Dan vul je de benodigde gegevens in, en betaal je op een van de beschikbare methodes. Is je betaling afgerond? Dan verschijnt binnen enkele minuten jouw code op je beeldscherm, en wordt de code ook naar je mail adres gestuurd. Je kunt je nieuwe code inwisselen om je game te activeren en te downloaden. Veel plezier met vernietigen!

Zo werkt het

Hoe koop ik Wreckateer Xbox 360?

Het kopen van Wreckateer Xbox 360 van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Wreckateer Xbox 360 op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x