Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

In Dawn of War III kun je niets anders dan je vijanden confronteren wanneer een rampzalig wapen gevonden wordt op de mysterieuze wereld van Acheron.

Met een oorlog gaande en de planeet onder het beleg van het leger van de hebzuchtige Ork, krijgsheer Gorgutz, ambiteuze Elder, ziener Macha en machtige Space Marine commandant Gabriel Agenlos, moet overmacht uiteindelijke vergeten worden om te overleven. Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam is gewoon hier op livekaarten.be beschikbaar om voor de beste prijs te pre-orderen.

Hoeveel kost Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam?

De standaard prijs voor Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

 Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam gebruiken

Neem controle over gigantische oorlogsmachines en zorgt dat alles in jouw voordeel verloopt met de grootste personages van de geschiedenis van Dawn of War.

Maak je klaar voor meer epische actie wanneer je oorlog voert met gigantische legers over landschappen vol met vulkanisch terrein of op een gevechtschip in de ruimte.

Het universum heeft geen helden of slechteriken. Je zult spoedig door verschillende missies de gevechtsvoordelen van Space Marines, Orks en Eldar leren.

Verwoest het slagveld met superkrachten. Zorg voor totale vernietiging van je vijanden met unieke aanvallen van elke Facties om nietsvermoedende vijanden aan te vallen.

Zet gloednieuwe en krachtige gezamenlijke elite teams in, elk met hun eigen speciale vaardigheden en bonussen, om nieuwe aanvalsstrategieën te ontgrendelen en te ontwikkelen om je vijanden te verslaan.

Hoe koop ik Warhammer 40,000: Dawn of War III – Steam?

Het bestellen op livekaarten.be is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!).

Zo werkt het

Hoe koop ik Warhammer 40,000: Dawn of War III PC?

Het kopen van Warhammer 40,000: Dawn of War III PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Warhammer 40,000: Dawn of War III PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x