Tomb Raider Xbox 360
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Tomb Raider Xbox 360

69

verkocht!

Tomb Raider Xbox 360

6,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

6,95

p/s

Aantal

€ 10,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 6,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Tomb Raider Xbox 360

Tomb Raider Xbox 360

 Ben je bereid om een nieuw avontuur te gaan met Tomb Raider op de Xbox 360? Dat komt goed uit! Op Livekaarten.be vindt je verschillende Xbox Digital Codes waarmee je je game kunt activeren. Wij zijn een online winkel en verkopen uitsluitend digitaal onze producten. Je hebt binnen enkele minuten toegang tot je aangeschafte product! Tomb Raider voor de Xbox 360 is een spannende game vol avonturen. Bezoek als Lara Croft de gevaarlijkste oorden van de wereld. Speel je liever een goede racegame, of houdt je wel van een puzzeltje? Dan kun je een kijkje nemen bij de Xbox Digital Game Codes van Forza Motorsport 5 en Peggle 2 voor de Xbox One en Xbox 360.

 Het verhaal van Tomb Raider

In dit deel van Tomb Raider gaat de 21 jarige Lara Croft op het schip Endurance op zoek naar het verloren Japanse koninkrijk Yamatai. Conrad Roth bestuurt het schip wanneer het schipbreuk leidt. Lara Croft spoelt aan op een strand, zonder enige crewleden te kunnen vinden. Ze staat er alleen voor. Ze gaat op zoek naar de anderen, maar wordt tijdens het zoeken gevangen genomen door een enge mysterieuze man..

Er zijn meerdere overlevenden te vinden op het eiland, die ook per ongeluk op het eiland terecht gekomen zijn. Deze mensen noemen zichzelf Solarii. Spoel je aan op hun eiland, dan wordt je gerekruteerd door de Solarii, of aan de zonnegodin geofferd..

 Tomb Raider Xbox 360 kopen

Ben je klaar om een nieuwe, fantastisch avontuur aan te gaan met Tomb Raider voor de Xbox 360? Wil je de game direct kopen, zodat je meteen aan de slag kunt? Dan vul je de benodigde gegevens in, en kies je een manier om op te betalen. Vervolgens rond je de betaling af, waarna jouw code op je beeldscherm getoond wordt. Ook wordt je code naar je toegemaild.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.