Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

28

verkocht!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

20,49

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

20,49

p/s

Aantal

€ 21,00

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 20,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege PC

Met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege beleef je een intense first-person shooter met een nieuwe benadering.  Je hebt de keuze uit een breed scala aan unieke contra Terrorist operatoren. Terwijl je je team door een spannende en destructieve team-based combat leidt leer je al hun capaciteiten gebruiken.

Als speler wordt je door Tom Clancy’s Rainbow Six Siege uitgenodigd om de kunst van verwoesting te leren beheersen. Intense confrontaties van dichtbij, tactiek, hoge letaliteit, explosieve actie en  teamspel staan allemaal in het middelpunt van deze ervaring. De gameplay heeft de lat hoger gelegd als het gaat om intense vuurgevechten en expert strategie in de rijke legacy van de eerdere Tom Clancy’s Rainbow Six games.

DE GAMEPLAY VAN SIEGE

Voor het allereerst kun je in Rainbow Six deelnemen aan belegeringen; een gloednieuwe stijl van aanvallen. Vijanden kunnen voortaan hun omgeving transformeren in bolwerken: ze kunnen verdedigingssystemen vastzetten, versterken en creëren om een inbreuk van de Rainbowteams te voorkomen.

Spelers hebben -  om deze uitdaging aan te gaan -  een niveau van vrijheid gekregen die ongeëvenaard is door de eerder Rainbow Six games. Door tactische kaarten, observatie drones en het nieuwe rappel systeem te combineren hebben Rainbow teams meer opties dan ooit om deze situaties te plannen, te verspreiden en uiteindelijk aan te vallen.

HET TEGENGAAN VAN TERRORISTISCHE EENHEDEN

Gijzelaars redden met chirurgische precisie is voor terroristische agenten niks nieuws, zij zijn opgeleid om te leren omgaan in extreme situaties.  Als ‘korte afstand’ specialist is hun training vooral geconcentreerd op indoor omgevingen. Ze zijn experts in close quarter gevechten, gecoördineerde aanvallen en slopen.

De nieuwe Operators van Rainbow Six Siege komen uit de vijf meest bekenden CTU: de Amerikaanse SWAT, de Duitse GSG9, de Britse SAS, de Franse GIGN en de Russische SPETSNATZ. Deze operatoren zijn specialisten in hun eigen expertise in de Siege operaties. Elk hebben ze hun eigen unieke specialiteit en persoonlijkheid.  Soms zijn deze gefocust op aanvallen, maar anderen zijn weer verdediging-georiënteerd. Combineer deze specialiteiten om nieuwe strategieën voor je team te creëren.

PROCEDURELE VERNIETIGING

In de Siege gameplay staat vernietiging centraal. Spelers kunnen voortaan omgevingen vernietigen; verbrijzel muren, maak openingen in plafonds en vloeren, open vuurlinies en creëer nieuwe toegangspoorten. Alles in de omgeving reageert realistisch, dynamisch en uniek, gebaseerd op de grootte en het kaliber van de kogels die je gebruik en het aantal explosieven dat je instelt. Vernietiging is zinvol in Rainbow Six Siege en het beheersen ervan is vaak de sleutel tot succes.

SINGLEPLAYER, MULTIPLAYER, CO-OP

Terrorist Hunt is eindelijk terug! Het is een dynamische shooter ervaring met aangrijpende uitdagingen, geavanceerde vijanden en en verslavende replay mogelijkheid, of je nou alleen of met je vrienden speelt.

Hoe bestel ik Tom Clancy’s Rainbow Six Siege?

Het kopen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is net zo makkelijk als “1, 2, 3!”. Volg deze simpele stappen en je zult binnen no time je gewenste game in huis hebben.

 1. Vul de opgevraagde informatie in
 2. Selecteer je gewenste betaalmethode
 3. Voltooi de betaling

That’s it! De code zal meteen op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden ook in je mailbox, zodat je er wanneer je maar wilt bij kan.

Livekaarten.be is er om al je wensen te vervullen!

MINIMAAL
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versies nodig)
Processor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz of AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
Geheugen: 6 GB RAM      
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 met 1GB van VRAM)
Network: Broadband Internet connectioe
Storage: 30 GB beschikbare ruimte
Sound Card: DirectX® 9.0c compatible sound card met nieuwste drivers

AANBEVOLEN
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versies nodig)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz of beter of AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz of beter
Geheugen: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 (of GTX 760 / GTX 960) of AMD Radeon HD 7970 (of R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)
Network: Broadband Internet connectie
Storage: 47 GB beschikbare ruimte
Sound Card: DirectX® 9.0c compatible sound card 5.1 met nieuwste drivers

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.