Star Wars Battlefront Xbox one
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Star Wars Battlefront Xbox one

65

verkocht!

Star Wars Battlefront Xbox one

69,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

69,95

p/s

Aantal

€ 69,75

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 69,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Star Wars Battlefront Xbox one

Star Wars Battlefront Xbox one

Wil jij Star Wars Battlefront aanschaffen voor je Xbox One? Wij leveren deze game! Met de digitale codes die wij voor games leveren, kun jij digitaal je game activeren. Door gebruik te maken van onze beschikbare Xbox Digital Game Codes hoef je niet meer naar de winkel toe, betaal je lekker online en je kiest zelf op welke manier. Wil je ook eens andere goede Xbox One games zien? Kijk dan ook eens naar Just Cause 3 of FIFA 16. Dit zijn twee zeer verschillende games, maar beide echte toppers voor de Xbox One.

Wat is Star Wars Battlefront?

Star Wars Battlefront is een vrij nieuw en erg populaire game voor de Xbox One, waarin je zowel first-person als third-person kunt gebruiken om je voort te bewegen. Jij hebt zelf de keuze hoe jij je game wilt spelen. In Star Wars Battlefront reis je langs diverse planeten afkomstig uit de Star Wars films, zoals de planeten Endor en Tatooie. Om jezelf te verplaatsen maak je gebruik van luchtvoertuigen zoals vliegtuigen, maar ook landvoertuigen zoals motoren. Jij kunt je eigen uitrusting aanpassen op de manier dat jij wilt.

Speel jij graag een Stormtrooper of een Rebel? Aan jou de keuze! Ook kun je op een gegeven moment personages uit de films kiezen zoals Darth Vader, Luke Skywalker en Han Solo. De game is alleen online – er is geen campagne die je in je eentje kunt spelen. Wel kun je missies voltooien in je eentje of natuurlijk met anderen, zowel met meerdere vrienden online als op 1 console. Op de gigantische multiplayer maps kan er door 40 man tegelijk gestreden worden.

 Star Wars Battlefront Xbox One kopen

Wil jij Star Wars Battlefront aanschaffen voor je Xbox One? Dit doe je als volgt. Je vult de benodigde gegevens in en je kiest een betaalmethode. Hiermee reken je de game af, waarna jouw digitale code op je beeldscherm verschijnt en ook in je mailbox belandt. Verzilver je code via de Xbox website of op jouw Xbox console om je download te starten!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.