Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Ben je op zoek naar Star Wars Battlefront voor je Playstation 4? Dan ben je op de juiste plek beland! Op Livekaarten.nl leveren wij digitale codes, waarmee jij je game binnen een paar minuten kunt gaan downloaden. Door onze Playstation 4 kaarten te gebruiken, hoef jij niet meer langs de winkel voor je game, en is er geen moeilijk gedoe meer met credit cards. Toch liever een Xbox One game kopen? Kijk dan bij de Xbox One Digital Codes. LET OP: Deze digitale code is alleen geschikt voor Amerikaanse Playstation accounts.

 Wat is Star Wars Battlefront?

Star Wars Battlefront is een van de nieuwste actiegames voor de Playstation 4, die je zowel uit first-person als third-person kunt spelen. Jij hebt zelf de keuze hoe jij je game wilt spelen. In Star Wars Battlefront reis je langs diverse planeten afkomstig uit de Star Wars films, zoals de planeten Endor en Tatooie. Om jezelf te verplaatsen maak je gebruik van luchtvoertuigen zoals vliegtuigen, maar ook landvoertuigen zoals motoren. Jij kunt je eigen uitrusting aanpassen op de manier dat jij wilt.

Speel jij graag een Stormtrooper of een Rebel? Aan jou de keuze! Ook kun je op een gegeven moment personages uit de films kiezen zoals Darth Vader, Luke Skywalker en Han Solo. De game is alleen online – er is geen campagne die je in je eentje kunt spelen. Wel kun je missies voltooien in je eentje of natuurlijk met anderen, zowel met meerdere vrienden online als op 1 console. Op de gigantische multiplayer maps kan er door 40 man tegelijk gestreden worden.

 Star Wars Battlefront PS4 kopen

Let op: Deze Star Wars Battlefront digitale code is alleen geschikt als je een Amerikaans Playstation account hebt. Je hebt binnen minuten je digitale code ontvangen door bij ons je game te kopen. Om je game meteen te kopen vul je de gegevens aan en betaal je op een van de beschikbare methodes. Nadat je betaald hebt, zal jouw code op je beeldscherm verschijnen en wordt je code ook naar je toe gemaild. Ga direct aan de slag!

 

Zo werkt het

Hoe koop ik Star Wars Battlefront?

Het kopen van Star Wars Battlefront van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Star Wars Battlefront op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x