Star Wars Battlefront
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Star Wars Battlefront

90

verkocht!

Star Wars Battlefront

13,45

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

13,45

p/s

Aantal

€ 13,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Ben je op zoek naar Star Wars Battlefront voor je Playstation 4? Dan ben je op de juiste plek beland! Op Livekaarten.nl leveren wij digitale codes, waarmee jij je game binnen een paar minuten kunt gaan downloaden. Door onze Playstation 4 kaarten te gebruiken, hoef jij niet meer langs de winkel voor je game, en is er geen moeilijk gedoe meer met credit cards. Toch liever een Xbox One game kopen? Kijk dan bij de Xbox One Digital Codes. LET OP: Deze digitale code is alleen geschikt voor Amerikaanse Playstation accounts.

 Wat is Star Wars Battlefront?

Star Wars Battlefront is een van de nieuwste actiegames voor de Playstation 4, die je zowel uit first-person als third-person kunt spelen. Jij hebt zelf de keuze hoe jij je game wilt spelen. In Star Wars Battlefront reis je langs diverse planeten afkomstig uit de Star Wars films, zoals de planeten Endor en Tatooie. Om jezelf te verplaatsen maak je gebruik van luchtvoertuigen zoals vliegtuigen, maar ook landvoertuigen zoals motoren. Jij kunt je eigen uitrusting aanpassen op de manier dat jij wilt.

Speel jij graag een Stormtrooper of een Rebel? Aan jou de keuze! Ook kun je op een gegeven moment personages uit de films kiezen zoals Darth Vader, Luke Skywalker en Han Solo. De game is alleen online – er is geen campagne die je in je eentje kunt spelen. Wel kun je missies voltooien in je eentje of natuurlijk met anderen, zowel met meerdere vrienden online als op 1 console. Op de gigantische multiplayer maps kan er door 40 man tegelijk gestreden worden.

 Star Wars Battlefront PS4 kopen

Let op: Deze Star Wars Battlefront digitale code is alleen geschikt als je een Amerikaans Playstation account hebt. Je hebt binnen minuten je digitale code ontvangen door bij ons je game te kopen. Om je game meteen te kopen vul je de gegevens aan en betaal je op een van de beschikbare methodes. Nadat je betaald hebt, zal jouw code op je beeldscherm verschijnen en wordt je code ook naar je toe gemaild. Ga direct aan de slag!

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.