Quantum Break
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Quantum Break

37

verkocht!

Quantum Break

29,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

29,95

p/s

Aantal

€ 29,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Quantum Break

Quantum Break

Pre-order

Ben jij een Xbox gamer en fan van unieke games? Spreken speciale krachten jou aan en heb je interesse in een gloednieuwe game? Lees dan gauw door, want op 5 April 2016 verschijnt de game Quantum Break voor de Xbox One. Door onze digitale levering van games en Gift Cards kun jij sneller dan ooit je content aanschaffen – wij verkopen de digitale Xbox Game Code voor Quantum Break. Koop de game door ons simpele stappenplan te voltooien, activeer ‘m op je console en spelen maar! Je kunt betalen zonder een credit card te gebruiken. Je digitale code hoeft niet meteen te worden ingewisseld, dus kun je hem bijvoorbeeld ook aan je jarige neef cadeau doen. We verkopen naast Quantum Break nog veel meer Xbox Digital Game Codes. Zie eens de Xbox 360 codes en de Xbox One codes.

Het verhaal van Quantum Break speelt zich af in en rondom het Riverport University, een fictieve school in Noord-Amerika waar een experiment met tijdreizen finaal de mist in is gegaan. Tijd is niet meer hoe het ooit was en de twee hoofdpersonages van de game – Jack Joyce en Paul Serene – krijgen hierbij speciale krachten tot hun beschikking, zoals het vermogen om in de toekomst te kijken. In deze spannende game vol actie kruip jij in de huid van Jack Joyce en probeer je met gebruik van je krachten de tijd te herstellen, kosten wat het kost.

Als je Quantum Break of een andere Xbox Digital Game Code wilt kopen, zodat je meteen je game kunt gaan downloaden, volg dan de eenvoudige stappen. Binnen minuten kun je weer aan de slag. Je vult alle gegevens in, daarna kies je de gewenste game en betaal je. Hoe je betaald, is aan jou. Zodra de betaling is voltooid zal je code op je beeldscherm worden vertoond en ook naar je mail worden gestuurd. Wissel de code in om je game te activeren!

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.