Ben jij de Pokémon master van België? Wil je alle Pokémons vangen in Pokémon Go? Dan kun je vast wel wat Pokécoins gebruiken. Dat komt goed uit, want op livekaarten.be  kun je vanaf nu Pokécoins kopen! Er zijn Pokécoins voor smartphones met een Android account en voor een Apple account, voor welke het is wordt aangegeven in de productnaam. Let dus goed op welke je aanschaft.  Kies bijvoorbeeld voor 2500 + 1200 PokéCoins – Android, of voor 1200 + 550 PokéCoins – iPhone. Je kan de Pokécoins voor jezelf kopen, of voor een vriend of familie. Alles is mogelijk!

Als je de Pokécoins op livekaarten.be bestelt, is het betalen met een creditcard niet meer nodig.  De code die je na de betaling ontvangt, lever je in de Pokémon Go app in. Zo krijg je weer genoeg munten om items te kopen in de shop, wat het spel nóg leuker maakt. You gotta catch them all!

Pokécoins gebruiken

Pokémon go is het nieuwe spel waarin je op zoek gaat naar Pokémons die overal verspreid zijn. Je loopt rond met je smartphone, waarbij je ziet waar je bent met behulp van je camera en GPS. De bedoeling is om zo veel mogelijk Pokémons te vangen.

Met Pokécoins kan veel verschillende items kopen; Lucky Eggs, Pokéballs,Incense en nog veel meer.  Zo wordt het vangen van Pokémons nog leuker en makkelijker. Met Pokéballs kan je bijvoorbeeld de Pokémons vangen. Ook krijg je door het gebruik van sommige items dubbele experience points (Xp).

Pokécoins kopen

Als je het gewenste aantal Pokécoins hebt uitgekozen, dan kan je beginnen met het bestellen van het product. Dit doe je door je gegevens in te vullen, en de gewenste betaalmethode te kiezen. Na de betaling ontvang je de code direct op je scherm en binnen enkele seconden in je mailbox. Start vervolgens de Pokémon Go app, en ga naar de Pokéstore. In de store kies je het aantal munten dat je wilt hebben en daar vul je de ontvangen code in. Zo worden de Pokécoins direct aan je account bijgeschreven.