Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Voor de ultieme game ervaring heb je als Playstation gebruiker toch echt een abonnement op Playstation Plus nodig. Deze sluit jij 2 jaar lang af met de PlayStation Plus 730 days USA kaart. Deze Playstation Plus kaart maakt het mogelijk voor jou om digitaal je games te downloaden, apps, Blu-Ray films en nog veel meer te downloaden. Ook kun je zoveel je wilt gebruik maken van streaming apps zoals Netflix en Amazon. Als Playstation Plus lid profiteer jij ook van exclusieve digitale aanbieidingen in de Playstation Store. De mogelijkheden die jij hebt als Playstation Plus lid zijn eindeloos; de kunst is het ontdekken van alles waartoe je in staat bent. Kijk voor alternatieve Playstation Plus kaarten ook eens naar de Playstation Plus 90 days USA en de Playstation Plus 365 days USA kaarten.

 

Gebruik je PlayStation Plus 730 days USA kaart

 

Jij kunt met een abonnement op Playstation Plus genieten van online multiplayer met vrienden, familie en onbekenden van over de gehele wereld. Haal het meeste uit je abonnement door een 2 jarig Playstation Plus lidmaatschap af te sluiten met gebruik van de PlayStation Plus 730 days USA kaart. Deze kaart is alleen geldig voor Amerikaanse Playstation accounts. Let hier goed op wanneer je je kaart wilt afrekenen.

 

PlayStation Plus 730 days USA kaart kopen

Wij hebben het kopen van een PlayStation Plus 730 days USA kaart zo simpel mogelijk voor onszelf en zeker voor jou gemaakt. Je hoeft alleen maar de opgevraagde gegevens in te vullen en vervolgens te betalen. Binnen enkele minuten zal er een digitale code op je scherm tevoorschijn komen. Deze code kun je inwisselen om je abonnement te activeren. Ook wordt de digitale code naar je toegemaild. Je kunt de PlayStation Plus 730 days USA kaart ook schenken aan een vriend van je. Zo kan hij twee jaartjes lang van Playstation Plus genieten op jouw kosten.

Zo werkt het

Hoe koop ik PlayStation Plus 730 days USA?

Het kopen van PlayStation Plus 730 days USA van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope PlayStation Plus 730 days USA op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x