PlayStation Plus 730 days USA
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

PlayStation Plus 730 days USA

2

verkocht!

PlayStation Plus 730 days USA

89,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

89,95

p/s

Aantal

€ 94,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 89,95

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PlayStation Plus 730 days USA

PlayStation Plus 730 days USA

Voor de ultieme game ervaring heb je als Playstation gebruiker toch echt een abonnement op Playstation Plus nodig. Deze sluit jij 2 jaar lang af met de PlayStation Plus 730 days USA kaart. Deze Playstation Plus kaart maakt het mogelijk voor jou om digitaal je games te downloaden, apps, Blu-Ray films en nog veel meer te downloaden. Ook kun je zoveel je wilt gebruik maken van streaming apps zoals Netflix en Amazon. Als Playstation Plus lid profiteer jij ook van exclusieve digitale aanbieidingen in de Playstation Store. De mogelijkheden die jij hebt als Playstation Plus lid zijn eindeloos; de kunst is het ontdekken van alles waartoe je in staat bent. Kijk voor alternatieve Playstation Plus kaarten ook eens naar de Playstation Plus 90 days USA en de Playstation Plus 365 days USA kaarten.

 

Gebruik je PlayStation Plus 730 days USA kaart

 

Jij kunt met een abonnement op Playstation Plus genieten van online multiplayer met vrienden, familie en onbekenden van over de gehele wereld. Haal het meeste uit je abonnement door een 2 jarig Playstation Plus lidmaatschap af te sluiten met gebruik van de PlayStation Plus 730 days USA kaart. Deze kaart is alleen geldig voor Amerikaanse Playstation accounts. Let hier goed op wanneer je je kaart wilt afrekenen.

 

PlayStation Plus 730 days USA kaart kopen

Wij hebben het kopen van een PlayStation Plus 730 days USA kaart zo simpel mogelijk voor onszelf en zeker voor jou gemaakt. Je hoeft alleen maar de opgevraagde gegevens in te vullen en vervolgens te betalen. Binnen enkele minuten zal er een digitale code op je scherm tevoorschijn komen. Deze code kun je inwisselen om je abonnement te activeren. Ook wordt de digitale code naar je toegemaild. Je kunt de PlayStation Plus 730 days USA kaart ook schenken aan een vriend van je. Zo kan hij twee jaartjes lang van Playstation Plus genieten op jouw kosten.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.