Playstation Plus 730 dagen BE
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Playstation Plus 730 dagen BE

135

verkocht!

Playstation Plus 730 dagen BE

118,75

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

118,75

p/s

Aantal

€ 118,75

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Plus 730 dagen BE

Playstation Plus 730 dagen BE

Heb jij een Playstation console, en zou je graag mooie aanbiedingen en kortingen ontvangen? Kun je nog geen online multiplayer games spelen en zou je dit graag doen? Dan ben je op Livekaarten.be op de goede plek belandt. De Playstation Plus BE kaarten die wij leveren kun jij gebruiken om voor een bepaalde periode een abonnement op Playstation Plus te starten. Met deze Playstation Plus 730 dagen BE kaart kun jij 2 jaar lang een abonnement nemen op het Playstation Plus. Al heb je een vriend met een Playstation, dan is dit een fantastisch cadeau om hem te schenken. Liever een Playstation Plus kaart met een kortere tijdsduur? Zie dan de Playstation Plus 180 dagen BE kaart en de Playstation Plus 90 dagen BE kaart.

 Gebruik je Playstation Plus 730 dagen BE kaart

Je kunt met een abonnement op Playstation Plus profiteren van vele functies en kortingen, die gratis gebruikers niet hebben. Zo krijg je de kans om elke maand een selectie games gratis te downloaden die jij kunt spelen, mits je een abonnement op Playstation Plus hebt. Maak gebruik van de functie Share Play om met vrienden games uit te wisselen. Zij kunnen games spelen die jij hebt, en jij kunt games spelen die zij hebben. Een geniale functie zodat je even een game kunt spelen voordat je deze zelf aanschaft. Doe je graag aankopen? Jij krijgt in de Playstation Store fikse kortingen op content zoals games en avatars.

 Playstation Plus 730 dagen BE kaart kopen

Heb je een keuze kunnen maken en wil jij de Playstation Plus 730 dagen BE kaart of een van de andere beschikbare kaarten kopen? Klik dan de gewenste kaart aan en vul de benodigde gegevens in. Vervolgens rond je de betaling af op een van de beschikbare methodes. Is het geld overgemaakt, zal jouw code binnen enkele ogenblikken te zien zijn op je beeldscherm en naar je mail worden toegestuurd.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.