PlayStation Plus 180 dagen NL
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

PSN Plus 180 dagen NL

24

verkocht!

PlayStation Plus 180 dagen NL

49,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

49,95

p/s

Aantal

€ 49,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Plus 180 dagen NL

PSN Plus 180 dagen NL

Op livekaarten ben jij aan het juiste adres als je op zoekt ben naar playstation plus kaarten om je abonnement te verlengen. Je kunt met een playstation plus kaart heel snel en gemakkelijk een abonnement op playstation plus starten of verlengen. Deze playstation plus 180 dagen nl kaart is te gebruiken als je een half jaar lang wilt profiteren van alles dat playstation plus jou te bieden heeft. De playstation plus kaarten die jij op livekaarten.be kunt kopen hebben ieder een andere tijdsduur. Dus heb je liever een kaart met een langere tijdsduur of juist een die korter duurt, bekijk dan eens de playstation plus 365 dagen nl kaart en de playstation plus 90 dagen nl kaart. Wij zijn een online winkel en leveren onze kaarten dus heel snel, dus als je gauw aan de slag gaat kun je bij ons een kaart kopen. Je ontvangt de bijbehorende code in een aantal minuten. Wij verkopen zowel belgische als nederlandse playstation plus kaarten, dus wees goed opgelet of je de goede kaart selecteert wanneer je de kaart aan het afrekenen bent.

 Gebruik je playstation plus 180 dagen nl kaart

Je kunt met een abonnement op playstation plus op je playstation 4 online multiplayer games spelen met zowel vrienden als onbekenden. Ook krijg je als playstation plus lied exclusieve kortingen in de playstation store en de luekste aanbiedingen. Je kunt door gebruik te maken van de functie share play games uitdelen met vrienden, wat betekent dat jij hun games kunnt spelen en zij die van jou. Maandelijks worden er nieuwe games aangeboden die jij als lid gratis kunt downlaoden en spelen zolang jouw abonnement geldig loopt.

 playstation plus 180 dagen nl kaart kopen

wil je de playstation plus 180 dagen meteen kopen zodat je aan de slag kunt, dan maak je de keuze en vul je de benodigde gegevens in. Betaal op een van de beschikbare methodes en neem binnen enkele minuten de bijbehorende code in ontvangst. Ook wordt de code naar je toe gemaild.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.