Let op! This is a digital product. The code will be sent by email.
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Een ronde in Fortnite begint wanneer je gedropt wordt in een procedureel gegenereerde omgeving. Dit kan een bos, een stad of een klein dorpje zijn. Een onverklaarbare storm heeft het grootste deel van de mensheid uitgeroeid, en een verlaten wereld in zijn kielzog achter gelaten. Als overlevende is de enige manier om terug te vechten de poorten af te sluiten, die een beetje een mysterie zijn, maar het is duidelijk dat er een verband is tussen de poorten en de storm die ons naar de ondergang bracht. Terwijl je over de hele wereld op zoek bent naar een poort, moet je hulpbronnen verzamelen door objecten in je omgeving kapot te maken. Verzamel er zoveel van als je kan, omdat je naast nieuwe wapens ook een fort moet maken dat het atlas apparaat moet beschermen – een apparaat dat je moet gebruiken om de poorten te sluiten. Het atlas apparaat heeft wat tijd nodig om op te starten – het is eigenlijk een gevechtstimer – en door het te activeren komen er vijanden naar je locatie, dus je zult alle middelen nodig hebben die je kunt vinden om  je grenzen te versterken en jezelf klaar te maken voor de strijd.

Je hebt controle over wanneer je stopt met het verzamelen, en wanneer je het atlas apparaat wil activeren. Echter, voor je dit doet moet je wel een fort gebouwd hebben. In tegenstelling tot bij Minecraft, waar je voorwerpen moet maken door letterlijk blokken te bouwen, geeft Fortnite je de basisstructuren om mee te werken, waardoor het bouwproces veel sneller is. De muren staan er binnen een seconde en binnen één klik heb je al een raam of deur toegevoegd. Binnen een paar minuten kun je creëren waar je in Minecraft uren voor nodig hebt. Hierdoor is het makkelijk om een idee snel te realiseren of een beschadigd fort in een wip te herstellen. Met meerdere structuren, valstrikken en concepten om te gebruiken zul je zelden twee forten maken die hetzelfde zijn.

Fortnite Deluxe Edition PC is gewoon hier op livekaarten.be beschikbaar voor de beste prijs.

Hoeveel kost Fortnite Deluxe Edition PC?

De standaardprijs voor Fortnite Deluxe Edition PC is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste Fortnite Deluxe Edition PC tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze Fortnite Deluxe Edition PC codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope Fortnite Deluxe Edition PC codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde Fortnite Deluxe Edition PC codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Hoe koop je Fortnite Deluxe Edition PC?

Het bestellen op livekaarten.be is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

MINIMAAL:

Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU

2 GByte VRAM

Core i5 2.8 Ghz

8 GByte RAM

Windows 7/8/10 64-bit

Zo werkt het

Hoe koop ik Fortnite Deluxe Edition PC + DLC?

Het kopen van Fortnite Deluxe Edition PC + DLC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Fortnite Deluxe Edition PC + DLC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  $ 18,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand Abonnement

  $ 50,95