Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

In Call of Duty 4: Modern Warfare worden spelers bewapent met een groot aantal geavanceerde en krachtige modern wapens en vervoerd naar de verraderlijkste hotspots van over de hele wereld. Daar moeten ze het opnemen tegen een ruige vijandelijke groep die de wereld wil overnemen.

Vecht als zowel een U.S. Marine als een Britse S.A.S. soldaat in een verhaal vol wendingen. Als speler kun je gebruik maken van geavanceerde vuurkracht, gecoördineerde land- en luchtaanvallen en superieure vuurkracht op een slagveld waar snelheid, communicatie en nauwkeurigheid dé sleutel tot de overwinning is. Dit epische spel levert ook nóg diepere actie die zorgt voor een gloednieuwe gemeenschap van persistentie, verslaving en aanpassingen voor online fans.

Geavanceerde authentieke wapens -  In de game is een enorm arsenaal voor jou beschikbaar; meer dan 70 nieuwe en authentieke wapens, een uitrusting van aanval geweren met laser sites, claymore mijnen, 50 kaliber geweren en M-249 SAW machinegeweren.  Accessoires zoals nachtkijkers en camouflagepakken zorgen voor maximale verborgenheid én een super spannende missie.

Gecoördineerde aanval en hulp – Met Call of Duty 4: Modern Warfare beleef je de meest viscerale actiethriller ooit! Het omvat de hedendaagse oorlog, van de soldaat naar de satelliet waarbij luchtsteun cruciaal is voor succes. Fast-rope vanaf tactische helikopters, rijd in een armada van aanvalshelikopter, gebruik jets om vijandelijke bolwerken te vernietigen en vecht vanaf duizenden meters boven de grond tegen je vijanden in een ultramoderne gevechtshelikopter.

Filmische kwaliteit, graphics en geluid – Je zult je als speler direct aangetrokken voelen tot de filmische intensiteit van deze epische game door de verbluffende next-generation graphics.  Verbazingwekkende special effects, met inbegrip van rim-lightning, schaduwen van personages, diepte van het veld, textuur streaming én natuurkunde effecten. Alles bij elkaar levert het spelers de meest fotorealistische game ooit. Combineer de levensechte graphics en de realistische gevecht-chatter met het bekroonde geluidsontwerp van Call of Duty en je krijgt een gevecht als nooit tevoren!

Een multiplayer met ongeëvenaarde diepte – De multiplayer borduurt verder op het succes van Call of Duty 2 en zorgt voor een blijvende online ervaring met meer interactie in de gemeenschap. Door de maak-a-klasse opties kan je als speler je uitrusting aanpassen zodat deze het best past bij het spel. Van experience points die zorgen voor velen unlockables en perks tot matchmaking en scoreborden voor de nieuwste tracking; Call of Duty 4: Modern Warfare is er om makkelijke, toegankelijke en verslavende online games voor iedereen te leveren.

Call of Duty 4: Modern Warfare kopen

Bestel Call of Duty 4: Modern Warfare heel gemakkelijk als volgt: vul je gegevens in, kies je gewenste betaalmethode en voltooi de betaling. That’s it! Hierna ontvang je de game meteen in de vorm van een code. Deze verschijnt zowel op je scherm als in je mailbox. Zo kun je je code waar en wanneer je maar wil inwisselen om de game te downloaden.

SYSTEEM VEREISTEN

MINIMAAL:

Supported OS: Microsoft® Windows® XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 worden niet ondersteund)

DirectX Version: Microsoft DirectX 9.0c (inclusief)

Processor: Intel® Pentium® 4 2.4 Ghz / AMD(R) 64 (TM) 2800+ / Intel® and AMD® 1.8 Ghz Dual Core Processor of beter ondersteund

Geheugen: 512MB RAM (Windows® XP), 768MB RAM (Vista®)

Graphics: NVIDIA Geforce 6600 of beter of ATI Radeon® 9800Pro of beter

Geluid: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Hard Drive: 8GB beschikbare hard drive ruimte

Zo werkt het

Hoe koop ik Call of Duty 4: Modern Warfare PC?

Het kopen van Call of Duty 4: Modern Warfare PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Call of Duty 4: Modern Warfare PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  $ 8,25
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand Abonnement

  $ 26,95