Mafia III PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Mafia III PC

21

verkocht!

Mafia III PC

15,49

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

15,49

p/s

Aantal

€ 17,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 15,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Mafia III PC

Mafia III PC

Neem wraak voor je familie in Mafia III. Je vindt op livekaarten.nl diverse PC digitale game codes, zodat je games op je PC kan spelen. Zo kun je onder andere Mafia III bestellen. In deze fantastische game moet je wraak nemen voor je familie in de gure straten van New Orleans. Je kan deze game alleen spelen op de PC, maar wij leveren de game ook voor de PS4 en de Xbox One. Als je hem nu koopt, krijg je ook de Family Bonus DLC. Deze bonus bestaat uit 3 exclusieve wapens en voertuigen die je in de game kunt gebruiken.

Mafia III

Het is 1968 en Lincoln Clay komt eindelijk thuis in New Orleans. Na jaren in Vietnam gevochten te hebben kent hij de waarheid; de familie bestaat niet uit de mensen waar je bij geboren wordt, maar de mensen waar je voor sterft. Nu hij weer terug is wil Lincoln aan zijn criminele verleden ontsnappen, maar zijn plan valt in duigen wanneer de black mob verraden en uitgeroeid wordt door de Italiaanse maffia. De black mob beschouwde  hij als familie dus hij zal er alles voor doen om wraak  te nemen. Kies hierbij je eigen speelstijl, gebruik brute kracht en knallende geweren of  tactisch sluipwerk. Ook kun je natuurlijk Lincolns militaire training en kennis gebruiken om de Italiaanse maffia met de grond gelijk te maken.

Hoe koop je Mafia III + DLC family bonus PC?

Je schaft heel eenvoudig, snel en veilig Maffia III aan voor de PC. Wil je direct afrekenen? Vul dan even alle benodigde gegevens in, kies een betaalmethode en reken af. Binnen ogenblikken ontvang je hierna de bijbehorende digitale code op je scherm en in je mailbox. Verzilver de code en je kunt direct je download starten! Wil je toch eens een andere soort game bekijken, zoals een sport- of avontuurgame? Check dan ook deze spellen: Football Manager 2017 en Overwatch – Origins Edition.

Minimale specificatie nodig:
OS: Windows 7 64-bit.
Intel CPU: I5-2500K.
AMD CPU: AMD FX-8120.
RAM: 6GB.
AMD GPU: Radeon HD7870.
Nvidia GPU: GeForce GTX 660.
Video Memory: 2GB.
HD: 50GB (free space)

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.