GTA Shark Cash Cards PSN

(3 Producten)

Sorteer op

Bekijk alle

Met de in-game currency kaarten kan je nog meer genieten van jouw favoriete spel. Je kan ze hier heel gemakkelijk en snel hier op livekaarten.be kopen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens in te vullen en te betalen. Zo simpel is het! Wij werken uitsluitend online en kunnen jou daardoor ook de beste prijzen aanbieden. Game je liever op de Xbox, kijk dan eens naar deze link om  alle mogelijkheden daarin te zien.

Wat zijn in-game currency kaarten?

Elk spel heeft zijn eigen betaalmiddel waarmee je (speciale) items kan kopen. Hierdoor staan er nog meer opties voor je open in het spel. FIFA heeft bijvoorbeeld de FIFA Points, waarmee je pakketten kan kopen waarin onder andere nieuwe spelers en trainers zitten. Je kan deze Points ook verdienen door veel wedstrijden te winnen, maar door de in-game currency kaart te kopen is dat niet meer nodig. Ook bij GTA kan je de GTA Dollars verdienen, maar dit kost veel tijd en moeite. Als je in één keer heel snel en makkelijk  je tegoed wil opwaarderen, dan zijn de in-game currency kaarten zeker iets voor jou.  Kies bijvoorbeeld voor de Megalodon Shark Card als je graag een groot bedrag op jouw bankrekening in GTA Online wilt zetten.

In-game currency kaarten bestellen

Als je een keuze hebt gemaakt uit ons ruime assortiment, dan ben je in no time klaar met het bestellen van jouw in-game currency kaart. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens in te vullen en de gewenste betaalmethode te kiezen. Direct na de betaling verschijnt de code op je scherm en ook in je mailbox. Deze code kan je vervolgens wanneer je wil  weer  inleveren om jouw tegoed te verhogen.