Hottest games

Sorteer op


Wil je graag je abonnement verlengen of nieuwe game bestellen, maar heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Dan is livekaarten.be dé oplossing voor jou. PC games, Xbox One games, Spotify abonnementen, en nog veel meer kan je hier namelijk erg makkelijk bestellen. Je hebt geen creditcard nodig en na de betaling verschijnt de code meteen op je scherm. Zo kun je meteen beginnen aan de game.

Op deze pagina staan de nieuwste games, de abonnementen en aanbiedingen voor jou. Ook kan je hier Pre-Orders en Pre-Purchases vinden zodat je op de releasedatum van de game zeker weet dat je het spel in handen zal krijgen.  Al deze producten kan je natuurlijk voor jezelf kopen, maar je kan ze ook aan iemand cadeau doen. Alles is mogelijk!

Het bestellen van de producten hebben we erg eenvoudig gehouden. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen, de gewenste betaalmethode te kiezen. Na de betaling zal het product direct op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden in je mailbox, behalve bij een Pre-Order. Hierbij word er namelijk een code voor je gereserveerd, die je automatisch zal krijgen op de releasedatum. Hierdoor kun je zo snel mogelijk beginnen aan je nieuwe spel.